اسکون بصورت کلاسیک نانی کم شیرین بوده و عامل پف دهنده‌ آن به جای خمیر مایه، بیکینگ پودراست و با خامه، کره یا مربا به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می‌شود. سال‌ها بعد با محبوب شدن این نان‌های شیرین نوع غیر شیرین (شورینی) هم ابداع و متداول شد. برای تهیه‌ی اسکون به عنوان شورینی savory scones، باید شکر را حذف کنید، نمک با آرد مخلوط کرده و از همه مهمتر همراه با شیر، یکی از انواع پنیر را داخل خمیر بریزید. معمولا از پنیر چدار، پارمزان یا فِتا برای اسکون‌های شور استفاده می‌شود. گوجه‌ی خشک، سبزی خرد ش ...

luv 2اسکون بصورت کلاسیک نانی کم شیرین بوده و عامل پف دهنده‌ آن به جای خمیر مایه، بیکینگ پودراست و با خامه، کره یا مربا به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می‌شود. سال‌ها بعد با محبوب شدن این نان‌های شیرین نوع غیر شیرین (شورینی) هم ابداع و متداول شد.

برای تهیه‌ی اسکون به عنوان شورینی savory scones، باید شکر را حذف کنید، نمک با آرد مخلوط کرده و از همه مهمتر همراه با شیر، یکی از انواع پنیر را داخل خمیر بریزید.

معمولا از پنیر چدار، پارمزان یا فِتا برای اسکون‌های شور استفاده می‌شود. گوجه‌ی خشک، سبزی خرد شده، فلفل خرد شده هم برای تنوع به اسکون شور اضافه شده و آن را خوشمزه‌تر میکند. اسکون شور رو به روش‌های زیر می‌شه سرو کرد:

  • در کنار سوپ به عنوان نان طعم دار!
  • به عنوان عصرانه همراه با برشهای ژامبون و پنیر!
  • به عنوان فینگر فود برای مهمانی ها! (در این نوع آن ژامبو و سایر سبزیجات را باید به خمیر اضافه کرد)
  • روی خوراک گوشت! ( به صورت چیده شده روی خوراکهای گوشتی!

 

مواد لازم:

  • آرد / 250 گرم
  • بیکینگ پودر / 1 قاشق سوپخوری
  • نمک / یک دوم قاشق چایخوری
  • پودر فلفل / یک دوم قاشق چایخوری
  • کره سرد / 100 گرم
  • پنیر چدار / سه چهارم پیمانه
  • ژامبون خرد شده / یک سوم پیمانه
  • پیازچه خرد شده / 2 قاشق سوپخوری
  • خامه صبحانه / 180 گرم
  • خامه جهت رومال / 2 قاشق سوپخوری

روش تهیه:
آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را مخلوط کرده و کره سرد خرد شده را اضافه کرده و با نوک انگشت مخلوط کنید تا بحالت خرده نان در آید.

سپس پنیر چدار را اضافه کرده و با نوک انگشت نرم نموده و با مواد آردی مخلوط کنید.

ژامبون و پیازچه خرد شده را اضافه کرده و در آخر خامه صبحانه را به مواد افزوده، مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و کمی ورز دهید و به کمک وردنه خمیر را به شکل دایره حدود 20 تا 23 سانتیمتر بازکرده و با چاقو 8 برش مثلثی شکل درآورید و روی سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید، قرار دهید.

روی اسکون ها را با خامه صبحانه رومال کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15تا 20 دقیقه قرار دهید.

پس از پخت روی توری فلزی خنک کنید.

 

نکته:

پنیر چدار موجود در دستور طعم متفاوتی به اسکون می دهد. در صورت در دسترس نبودن می توانید با پنیر دلخواه دیگر جایگزین کنید. ( من پنیر چدار نداشتم و از ترکیب پنیر پروسس، پنیر موزارلا و پنیر گودا استفاده کرد�� )

سبزیجات موجود در اسکون را می توانید به دلخواه تغییر دهید. ( من بجای پیازچه از فلفل دلمه ای استفاده کردم )

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم الهه صحرانورد

عکس: خانم نازنین آمرزگان

 اسکن ژامبون و پنیر - تصویر 2

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه