املت مدیترانه‌ای


املت مدیترانه‌ای


 


این املت مدیترانه ای می تواند یک صبحانه سالم و مقوی و اشتها برانگیز برای خانواده شما باشد. ظاهر متفاوت آن قطعا بچه های بدغذا را جذب صبحانه خواهد کرد و استفاده از سبزیجات در آن هم به غنای ارزش غذایی اش کمک می کند.


مواد لازم (برای دو نفر):


روغن‌زیتون ۱قاشق چایخوری


گوجه‌فرنگی خرد شده ۱پیمانه


پیازچه خرد شده ۱قاشق


نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم


پنیر فتا خرد شده ۲قاشق غذاخوری


زیتون خرد شده ۵عدد


تخم‌مرغ بزرگ ۲ عدد


قارچ ۳عدد


طرز تهیه:


روغن را در تابه ای کوچک بریزید و آن را روی شعله متوسط گرم کنید. گوجه‌فرنگی‌ها و قارچ ها را نگینی خرد کرده و همراه با پیازچه و پودر آویشن تفت دهید تا نرم شوند. حدود ۲دقیقه تفت دادن برای این کار کافی است. حالا شعله را خاموش کرده و تکه های پنیر فتا را همراه با زیتون خرد شده اضافه کنید و اجازه دهید تا پنیر با حرارت مواد، کمی نرم و شل شود.


مواد را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. در یک کاسه، تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل سیاه با چنگال بزنید تا کف کند. کمی روغن کف تابه ریخته و تخم مرغ را در تابه بریزید تا سرخ شود. سپس مخلوط سبزیجات را لای تخم مرغ ریخته، روی آن را برگردانید و از وسط تا کنید و در ظرف بکشید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه