یکی از تنقلات و شیرینی های رایج در شب #یلدا #باسلوق است. این شیرینی خوشمزه را میتوانید به شکلهای متفاوت تهیه کنید. در ارومیه معمولاً باسلوق را با شیره انگور درست میکنند و دستور زیر ترکیبی از باسلوق ساده و باسلوق با شیره انگور است. مواد لازم باسلوق سفید:. نشاسته / 1 پیمانه. آب / 3 پیمانه. شکر / 1. 5 پیمانه. مواد لازم قسمت رنگی:. نشاسته / 1 پیمانه. آب / 3 پیمانه. دوشاب ( شیره انگور ) / 1. 5 پیمانه. روش تهیه:. نشاسته، آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و خوب هم میزنیم تا مایه صاف شده و گلوگه نشاست ...

baslogh3یکی از تنقلات و شیرینی های رایج در شب #یلدا #باسلوق است. این شیرینی خوشمزه را میتوانید به شکلهای متفاوت تهیه کنید. در ارومیه معمولاً باسلوق را با شیره انگور درست میکنند و دستور زیر ترکیبی از باسلوق ساده و باسلوق با شیره انگور است.


مواد لازم باسلوق سفید:

  • نشاسته / 1 پیمانه

 

  • آب / 3 پیمانه
  • شکر / 1.5 پیمانه

مواد لازم قسمت رنگی:

  • نشاسته / 1 پیمانه
  • آب / 3 پیمانه
  • دوشاب ( شیره انگور ) / 1.5 پیمانه

 

روش تهیه:

نشاسته، آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و خوب هم میزنیم تا مایه صاف شده و گلوگه نشاسته داخل آن باقی نماند.

سپس مخلوط حاصل را روی شعله اجاق قرار میدهیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا سفت شده و قوام آید. ( ما شیرینی در این حد دوست داریم، بیشتر بخواین میتونین شکر رو به جای 1.5 پیمانه، 2 تا بریزین )

** برای قسمت رنگی نیز به همان روش بالا عمل کنید، فقط به جای شکر دوشاب ( شیره انگور ) بریزید.

داخل قالبهای پلاستیکی تک نفره ابتدا باسلوق سفید را ریخته و بعد گردوی خرد شده بریزید و در آخر باسلوق رنگی.
( فقط گردوها چون لایه کلفتی داشت باعث شده بود موقع برگردوندن دو لایه سفید و قهوه ای از هم جدا بشن. سری بعد گردو رو فقط به کناره ها میزنیم و وسط رو خالی میذاریم که 2 لایه به هم بچسن )

baslogh3

باسلوقها را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس برگردانده و روی آن را با پسته تزئین کنید.

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم المیرا تارویردی پور

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه