برانیز موکا

برانیز موکا

طعم لطیف کیک مرطوب و شکلات مطمئناً تجربه دلپذیری خواهد بود. مواد لازم و طرز تهیه آن را در ادامه مطلب بخوانید.


 برانیز موکا - تصویر 1

مواد لازم:

  • کره / 2 قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته ای تلخ / 120 گرم
  • شکر قهوه ای / 140 گرم
  • تخم مرغ / 2 عدد
  • آرد / 80 گرم
  • اسپرسو سرد / 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر / نصف قاشق غذاخوری
  • نمک / یک پینچ
  • گردو خرد شده / 30 گرم

روش تهیه:

قالب 18 در 18 را چرب کنید.

فر را روی درجه 180 گرم کنید.

شکلات را خرد کرده و همراه با کره به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

شکلات و اسپرسو را مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی اضافه کنید.

آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مایه اضافه کنید.

در اخر گردو را بیافزایید.

مایه آماده را داخل قالب ریخته و در فر گرم، به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید. (اگر زیاد داخل فر بماند، رویه آن خشک میشود و مطلوب نخواهد بود!!! )

 برانیز موکا - تصویر 2


برای روی برانیز، میتوانید گاناش استفاده کنید.

برای تهیه گاناش 120 گرم شکلات تلخ ذوب شده را با 150 گرم خامه مخلوط کنید.

وقتی خنک شد روی کیک بریزید و برش زده و سرو کنید.

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم منصوره خدایاری

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه