بیسکوئیت شکلاتی
بیسکوئیت شکلاتی
این بیسکوئیت با ظاهری زیبا و بافتی ترد و خوشمزه مناسب پذیرایی است و ماندگاری نسبتاً خوبی دارد.
مواد لازم:
- آرد / 250 گرم
- کره / 150 گرم
- آب سرد / 1 چهارم استکان
- پودر قند / 100 گرم
- نمک / ذره ای
طرز تهیه:
این دستور اصلی این بیسکوئیت است ولی چون میخواستم نیمی از مواد را شکلاتی کنم، 3 قاشق غذاخوری از آرد را کم کرده و به جای آن 3 قاشق غذا خوری پودر کاکائو اضافه کردم.
پس ابتدا پودر کاکائو، آرد، پودر قند و کمی نمک را با هم مخلوط کرده، الک میکنیم و در ظرفی گود میریزیم.
سپس کره ی سرد را تکه تکه کرده و به مواد آردی اضافه میکنیم و با نوک انگشتان کره و مواد آردی را با هم ترکیب میکنیم تا مواد پوره پوره شوند.
بعد هم 1 چهارم استکان آب سرد را اضافه کرده و با دست ورز میدهیم تا خمیری لطیف به دست آید. دقت کنید زیاد ورز ندهید چون کره به روغن میفتد و خمیرتان شل خواهد شد.
از خمیر به اندازه ی فندق برداشته و کف دست گرد میکنیم و در سینی فر میگذاریم.
و به کمک چنگال شیارهایی روی خمیر ایجاد میکنیم.
برای مدل ساده ی این بیسکوئیت هم دیگر نیازی به کاکائو نداریم و طبق دستور اصلی عمل میکنیم تا خمیر لطیف درست کنیم.
و مثل مدل شکلاتی کمی از خمیر بر میداریم و گرد میکنیم و کف سینی میگذاریم و با چنگال شیار ایجاد میکنیم.
و سینی را در فری که از قبل با درجه ی 160 سانتیگراد گرم کردیم به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار میدهیم.
باز هم یادآوری میکنم دما در فرهای مختلف متفاوت است.
بعد از پخت بیسکوئیتهای قهوه ای را در شکلات سفید ذوب شده میزنیم و سپس در پودر پسته میزنیم.
و بیسکوئیتهای ساده را در شکلات قهوه ای ذوب شده و پودر نارگیل میزنیم.
این مطلب از بخش کلاسهای شیرینی پزی نوروز مامی سایت بر روی پرتال منتقل شده است، شما نیز مانند دیگر عزیزان، اگر سوالی در مورد این شیرینی داشتید، میتوانید درقسمت مربوطهسوال فرمایید.
کلاسهای گام به گام شیرینی پزی نوروز - بیسکوئیت شکلاتی ( کلیک کنید )