توپک های ذرت و پنیر یک غذای رژیمی


توپک های ذرت و پنیر یک غذای رژیمی


 


مواد لازم:

ذرت آب پز - یک پیمانه


پنیر - ۱۰۰گرم ( در صورت نبود پنیر، ۱۰۰گرم سیب زمینی آبپز جایگزین شود)


پنیر چدار - سه چهارم پیمانه


آردذرت - ۲قاشق غذاخوری


آرد - یک چهارم پیمانه


نمک - به اندازه کافی


فلفل سبز خرد شده - یک عدد


گشنیز خرد شده - ۲ قاشق غذاخوری


بکینگ پودر - نصف قاشق مرباخوری


شکر - نصف قاشق مرباخوری


شیر - یک چهارم پیمانه


خرده نان - به اندازه کافی


روغن مایع - برای سرخ کردن

 

طرز تهیه:

ذرت ها را در غذاساز بریزید و له کنید.


پنیر یا سیب زمینی را رنده کنید.


در کاسه ای ذرت، پنیر، پنیرچدار، آردذرت، آرد، نمک، شکر، فلفل سبز، گشنیز و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.


از این مواد ۱۳ تا ۱۵توپک به اندازه گردو در بیاورید و به مدت ۱۵دقیقه در یخچال بگذارید. از یخچال در بیاورید، ابتدا در شیر و سپس در خرده نان بغلتانید و ۱۰ تا ۱۵دقیقه در یخچال قرار دهید. توپک ها را در حرارت متوسط سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه