حلوای گل محمدی

حلوای گل محمدی

 حلوای گل محمدی - تصویر 1در این حلوا عطر و طعم گل محمدی غالب است، برای تزئین آن از مغز پسته و بادام و گل محمدی میتوان استفاده کرد. این حلوا با اقتباس از دستور خانم جمشیدیان تهیه شده است.

مواد لازم:

  • پودر گل محمدی الک شده / نصف پیمانه
  • آرد سفید / 250 گرم
  • روغن جامد / 125 گرم
  • پودر بادام / 2/1 پیمانه
  • گلاب / 2/1 پیمانه
  • عسل / 2 قاشق سوپخوری
  • پودر قند / 150 گرم
  • هل / 1قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد را بهمراه روغن جامد روی حرارت ملایم بمدت 6 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. سپس پودر بادام را اضافه کرده و کمی تفت دهید. ازروی حرارت برداشته، صبر کنید تا مواد از داغی بیافتد.

پودر قند، پودر گل محمدی، عسل، گلاب و پودر هل را اضافه کرده وهم بزنید تا حالت خمیری بدست آید. حلوا آماده است، میتوانید هم قالب بزنید وهم درظرف مورد نظر ریخته و پهن کرده و بدلخواه تزیین کنید.

دراین حلوا حتماً از روغن جامد استفاده کنید و کره یا روغن مایع جایگزین نکنید.چون به طعم کره به طعم گل محمدی غالب شده و مزه ی خوبی نمیگیرد.

حلوای خوشمزه ومقوی برای مراسم و نیز سفره افطار است.

 حلوای گل محمدی - تصویر 2

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم منیژه برخورداری

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه