وقتی هم شیکمو باشی و هم عاااشق دسر و هم کشته مرده ی خرمالو نتیجه اش این میشه که میفتی دنبال ابداع و اختراع شیکمی. مواد لازم:. شیر / 3 پیمانه. شکر / 5 قاشق غذاخوری. نشاسته ذرت / 3 قاشق غذاخوری. وانیل / 1/4 قاشق چایخوری. خرمالو / 4-5 عدد. بیسکوییت پتی پور / نصف بسته. پودر دارچین / 1/2 قاشق چایخوری ( درصورت تمایل). روش تهیه:. بیسکوییتها را پودر کنید و با دارچین مخلوط کنید. خرمالوها را پوست کنده و پوره کنید. شیر، شکر و نشاسته را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید، مدام هم بزنید تا به غلظت فرن ...

دسر خرمالو - مامی سایتوقتی هم شیکمو باشی و هم عاااشق دسر و هم کشته مرده ی خرمالو نتیجه اش این میشه که میفتی دنبال ابداع و اختراع شیکمی

 

مواد لازم:

  • شیر / 3 پیمانه
  • شکر / 5 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت / 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل / 1/4 قاشق چایخوری
  • خرمالو /  4-5 عدد
  • بیسکوییت پتی پور / نصف بسته
  • پودر دارچین / 1/2 قاشق چایخوری ( درصورت تمایل)

 

روش تهیه:

بیسکوییتها را پودر کنید و با دارچین مخلوط کنید.

خرمالوها را پوست کنده و پوره کنید.

شیر، شکر و نشاسته را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید، مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.

وقتی از روی حرارت برداشتید وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

داخل ظرف سروتون به صورت لایه ای از مواد بریزید و به مدت 4-5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بیسکوییتها نرم شود. سپس نوش جان کنید.

 

نکته:

اگه خرمالوتون شیرین نبود و یا اینکه دسر شیرین دوست دارید، به خرمالوی پوره شده تون عسل و یا پودر قند اضافه کنید.

عکس توی یه صبح زیبای بارونی با منظره ی حیاطمون گرفته شده و با برنامه ی PIP CAMERA ادیت شده.

 


مطلب اختصاصی مامی سایت

تهیه و ارائه: خانم سارا اکبری

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه