زولبیا بدون جوش شیرین

زولبیا بدون جوش شیرین

 زولبیا بدون جوش شیرین - تصویر 1بشتـــــــــابید! یه دستور خــــــــــــوب کشفیدم . مخصوصاً واسه اونایی که با پخت #زولبیا مشکل دارن ( مثل خودم ) زولبیا بدون جوش شیرین - تصویر 2 یعنی اگه به زور هم بخواین زولبیا خراب یا نواری بشه و پف نکنه نمیشه!!  زولبیا بدون جوش شیرین - تصویر 3 حتماً امتحانش کنین! بخاطر خمیر مایه ای که داره پفش خوبه زولبیا بدون جوش شیرین - تصویر 4

فقط دقت کنید که!!!! حرارت مــــــلایم باشه. اگه داغ یا خیلی کم باشه خوب پف نمیکنه.  زولبیا بدون جوش شیرین - تصویر 5 نکته خاصی نداره. من که راضی بودم امیدوارم شمام خوشتون بیاد ♥

مواد لازم:

  • آب ولرم - ۳/۴ پیمانه
  • مایه خمیر - ۱ قاشق چایخوری (۳گرم ) | active dry yeast
  • آرد - یک پیمانه ( ۱۲۰گرم )
  • شکر - ۱ قاشق چایخوری ( ۶گرم )
  • پودر نشاسته ذرت - ۲ قاشق غذاخوری ( ۳۰ گرم )
  • پودر هل - ۱/۸ قاشق چایخوری
  • زعفران - ۱/۸ قاشق چایخوری
  • ماست - ۲ قاشق غذاخوری ( ۶۰ گرم )
  • روغن مایع - ۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت زولبیا:

  • شکر - دو پیمانه
  • آب - یک پیمانه
  • گلاب - دو قاشق غذاخوری
  • آب لیمو - یک قاشق غذاخوری ( یا جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری )
  • زعفران - یک چهارم قاشق چایخوری

 زولبیا بدون جوش شیرین - تصویر 6

روش تهیه:

کمی شکر توی آب ریخته و خمیر مایه رو اضافه میکنیم، میذاریم تا حدود 5 دقیقه بمونه و عمل بیاد.

آرد، نشاسته، هل و زعفرون رو مخلوط میکنیم.

خمیر مایه عمل اومده و ماست رو به آرد اضافه میکنیم و با همزن دستی یا چنگال هم میزنیم.

حدود 1 ساعت میذاریم استراحت کنه ( من تو یخچال میذارم ) بیشتر از 1 ساعتم بمونه ایرادی نداره.

روغن رو اضافه کرده و هم میزنیم. یه مایه نسبتاً شل بهمون میده ( نه خیلی سفت نه رقیق ). اگه دیدین سفته کمی ( چند قطره ) آب اضافه کنین.

توی ظرف سس یا قیف مخصوص زولبیا ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم بهش فرم میدیم و وقتی سرخ شد سریع تو شربت داغ میندازیم و 20 ثانیه میمونه و بعد درمیاریمش و همونجا سرِ گاز از خجالت چندتاش درمیاییم!  زولبیا بدون جوش شیرین - تصویر 7

نکته:

شربت رو از قبل طبق معمول سایر شربتها آماده میکنیم و کنار میذاریم.

از روغن زولبیا میشه برای بامیه استفاده کرد اما برعکسش نمیشه!

این مقدار زولبیا بسیار مناسب و کم هست ( همین مقداری که تو عکس میبینین به جز چند تا که خورده شد! )

اما اگه فقط 4 تا دونه درست کردین میتونین اضافی مایع زولبیا رو تو ظرف در بسته در یخچال تا 1 هفته نگه دارین و هر بار تازه تازه درست کنین. ولی حتما در یه ظرف بزرگتر بریزین!! چون خمیر مایه داره و بازم عمل میاد و پف میکنه و سرریز میشه

مزه اش با زولبیای جوش شیرین دار تفاوتی نداره! به نظرم سالمتر و تردترم هست!  زولبیا بدون جوش شیرین - تصویر 8 فکر کنم بخاطر نشاسته ذرت و خمیرمایه ترد هست!

امیدوارم لذت ببرین  زولبیا بدون جوش شیرین - تصویر 9


 زولبیا بدون جوش شیرین - تصویر 10

نگاه کنین چه قیطونی و خوشگله!

نوش جان!

اختصاصی مامی سایت

تهیه و ارائه: فرگل عزیز

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه