شیرینی آردی

شیرینی آردی

 شیرینی آردی - تصویر 1یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه میشود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.

مواد لازم:

  • کره / 100 گرم
  • روغن جامد / 100 گرم
  • پودر شکر / 75 گرم
  • آرد ذرت / 65 گرم
  • آرد سفید قنادی / 200 گرم
  • بیکینگ پودر / 1/8 قاشق چایخوری
  • وانیل / 1/8 قاشق چایخوری
  • پودر هل / 1/2 قاشق چایخوری

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

 شیرینی آردی - تصویر 2

"از سمت چپ دومین شیرینی، شیرینی آردی است. عکس تکی ازشون نداشتم. من بدون تزیین خاصی درست کردم، شما طبق سلیقه خودتون میتونید از شکر رنگی یا کنجد و مغز ها استفاده کنید و یا رومالی از زرده تخم مرغ، سفیده تخم مرغ بهش بزنید. این شیرینی خیلی ترده و واقعا در دهان آب میشه. امیدوارم خوشتون بیاد"

اختصاصی مامی سایت

تهیه و ارائه: خانم فهیمه مکارم

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه