این شیرینی رو هم قبلاً تو دستور شیرینی های عید داشتیم. ولی بازهم با توجه به طعم، مزه و ماندگاری خوبش بد نبود که تو این آرشیو داشته باشیم که بعضی از دوستانی که با درست کردنش مشکل داشتند، اشکالشون بر طرف بشه. مواد لازم:. مارگارین نرم شده در دمای محیط / 200 گرم. پودر قند / 80 گرم. وانیل مایع / 3 قاشق چایخوری (من وانیل معمولی ریختم به میزان 2/1 قاشق چایخوری). زرده تخم مرغ / 4 عدد. آرد / 250 گرم. برای ترئین:. شکلات تخته آب شده / 50 گرم. پودر نارگیل / 50 گرم. روش تهیه:. باز هم مطابق دستور خیلی از ...

شیرینی اتریشی - مامی سایتاین شیرینی رو هم قبلاً تو دستور شیرینی های عید داشتیم. ولی بازهم با توجه به طعم، مزه و ماندگاری خوبش بد نبود که تو این آرشیو داشته باشیم که بعضی از دوستانی که با درست کردنش مشکل داشتند، اشکالشون بر طرف بشه.



مواد لازم:

  • مارگارین نرم شده در دمای محیط / 200 گرم
  • پودر قند / 80 گرم
  • وانیل مایع / 3 قاشق چایخوری (من وانیل معمولی ریختم به میزان 2/1 قاشق چایخوری)
  • زرده تخم مرغ / 4 عدد
  • آرد / 250 گرم


برای ترئین:

  • شکلات تخته آب شده / 50 گرم
  • پودر نارگیل / 50 گرم


روش تهیه:

باز هم مطابق دستور خیلی از شیرینی های خشک، مارگارین نرم شده و پودر قند بزنید تا کرم مانند بشه.

 شیرینی اتریشی - تصویر 2
در دستور اصلی گفته زرده ها را با وانیل جداگانه بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید و بزنید ولی من همرا با وانیل به همون مخلوط اضافه کردم.

 شیرینی اتریشی - تصویر 3
آرد را کم کم روی مواد الک کنید و به سرعت به خورد خمیر بدید.

 شیرینی اتریشی - تصویر 4
تا مخلوط چسبناکی بدست بیاد.

 شیرینی اتریشی - تصویر 5
خمیر را در قیف با ماسوره شکوفه بریزید.

 شیرینی اتریشی - تصویر 6
 شیرینی اتریشی - تصویر 7
سینی رو کاغذ بندازید.

 شیرینی اتریشی - تصویر 8
و خمیر رو به صورت انگشتهای 6 سانتی روی سینی شکل بدید. ( من ماسوره کوچیکم رو قرض داده بودم و ماسوره ام برای اینکار بزرگ بود. هرچی ماسوره کوچیکتر باشه شیرینی هاتون خوشگل تر میشه )

 شیرینی اتریشی - تصویر 9
حالا شیرینی ها رو بذارید تو فری که با درجه 135 گرم کردید و 20 دقیقه بپزید ( من درجه فر رو رو 150گذاشتم چون به نظرم 135 یکم کم بود !)

شیرینی ها رو تزئین کنید :
شکلات رو همونطور که تو دستور های مختلف هم گفتم به صورت بن ماری یا تو مایکروویو به مدت 1 دقیقه بذارید تا آب بشه. یکم روغن مایع به شکلاتتون اضافه کنید.

با یه قاشق شکلات ها رو بریزید روی شیرینی ها ( که اینطوری تمیز تر در میاد )

 شیرینی اتریشی - تصویر 10

یا شیرینی ها رو تا نصفه بزنید تو شکلات اینطوری:

 شیرینی اتریشی - تصویر 11
و بلافاصله روش پودر نارگیل بریزید.

 شیرینی اتریشی - تصویر 12
یا بزنید تو پودر نارگیل !!

 شیرینی اتریشی - تصویر 13

و بچینید رو کاغذ روغنی تا شکلاتها ببنده.

 شیرینی اتریشی - تصویر 14
اینم از شیرینی های خوشمزه

 شیرینی اتریشی - تصویر 15

 

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

تهیه و ارائه: خانم مریم غریب

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه