در دو مطلب قبلی دو نمونه از #شیرینی های انگشتی رو تجربه کردیم، این بار این شیرینی زیبا و مقوی رو با عطر و طعم بادام پیشنهاد میکنیم. مواد لازم:. آرد / ۲۲۰ گرم. آرد برنج / ۱/۵قاشق سوپخوری. پودر شکر / ۶۰ گرم. پودربادام / ۲ قاشق غذاخوری. کره خرد شده / ۱۸۰ گرم. شکلات / برای تزئین. دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتیگراد - زمان پخت : ۱۵ دقیقه. روش تهیه:. آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک میکنیم. کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز میدهیم. از خمیر کمی برداشته و کف دست ...

شیرینی انگشتی بادامیدر دو مطلب قبلی دو نمونه از #شیرینی های انگشتی رو تجربه کردیم، این بار این شیرینی زیبا و مقوی رو با عطر و طعم بادام پیشنهاد میکنیم.



مواد لازم:

  • آرد / ۲۲۰ گرم
  • آرد برنج / ۱/۵قاشق سوپخوری
  • پودر شکر / ۶۰ گرم
  • پودربادام / ۲ قاشق غذاخوری
  • کره خرد شده / ۱۸۰ گرم
  • شکلات / برای تزئین

 

دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتیگراد - زمان پخت : ۱۵ دقیقه


روش تهیه:

آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک میکنیم. کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز میدهیم.

 شیرینی انگشتی بادامی - تصویر 2

 شیرینی انگشتی بادامی - تصویر 3
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم میدهیم.
و یا خمیر را گرد میکنیم
با این خمیر میشود شیرینی مارمالادی هم تهیه کرد.
که در این صورت،وسط هر شیرینی را گود میکنیم.
شیرینی ها را کف سینی میچینیم و در فر قرار میدهیم.

در این مدل هم مثل شیرینی فندقی و نسکافه ای مقداری ازخمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادم.

 شیرینی انگشتی بادامی - تصویر 4

 شیرینی انگشتی بادامی - تصویر 5
 شیرینی انگشتی بادامی - تصویر 6


دستور اختصاصی مامی سایت

تهیه و ارائه: خانم راحله نبوی

 

مطالب مرتبط:

  • فینگر کوکی و لیدیز کیسز نسکافه
  • فینگر کودکی و لیدیز کیسز فندق ( شیرینی انگشتی فندقی )

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه