این #شیرینی_بادامی را با مارمالادهای گونانگون میتوانید طعم دار کرده و تزئین کنید. مواد لازم:. کره / 170گرم. پودر شکر / 60 گرم. وانیل / 1/8 قاشق مرباخوری. زرده تخم مرغ / 1عدد. پودر بادام / 50 گرم. آرد / 250 گرم. پودر شکر / برای تزئین. مارمالاد دلخواه یا بریلو. روش تهیه:. کره و پودر شکر را به مدت یک دقیقه هم زده، سپس وانیل و زرده تخم مرغ را افزوده و مجدداً یک دقیقه دیگر با هم زن بزنید. پودر بادام و آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد کنید سپس با ته قاشق ...

شیرینی بادامی مارمالادی - مامی سایتاین #شیرینی_بادامی را با مارمالادهای گونانگون میتوانید طعم دار کرده و تزئین کنید.



مواد لازم:

  • کره / 170گرم
  • پودر شکر / 60 گرم
  • وانیل / 1/8 قاشق مرباخوری
  • زرده تخم مرغ / 1عدد
  • پودر بادام / 50 گرم
  • آرد / 250 گرم
  • پودر شکر /  برای تزئین
  • مارمالاد دلخواه یا بریلو

    روش تهیه:
  • کره و پودر شکر را به مدت یک دقیقه هم زده، سپس وانیل و زرده تخم مرغ را افزوده و مجدداً یک دقیقه دیگر با هم زن بزنید.
  • پودر بادام و آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.
  • از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد کنید سپس با ته قاشق چوبی در مرکز شیرینی فرو رفتگی ایجاد کرده سپس در سینی فر بچینید.
  • پس از سرد شدن پودر شکر را روی شیرینی ها الک کرده و با مارمالاد یا بریلو تزئین کنید.

 شیرینی بادامی با مارمالاد - تصویر 2

 

اختصاصی مامی سایت

تهیه و ارائه: خانم الهه خ.

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه