شیرینی برنجی سبزوار

شیرینی برنجی سبزوار

 شیرینی برنجی سبزوار - تصویر 1من همیشه با دستور خانم جمشیدیان شیرینی برنجی درست میکنم. خیلی راضی هستم؛ کاملا ترد میشه و اصلا حالت بیسکوئیتی نداره و داخل دهان آب میشه. سمت راست، اولین شیرینی، برنجی سبزوار هست!

مواد لازم:

  • کره یا روغن جامد / 150 گرم
  • پودر قند / 120 گرم
  • زرده تخم مرغ / 2 عدد
  • آرد برنج / 375 گرم
  • گلاب یا شیر / به اندازه لازم
  • خلال پسته / برای تزئین به اندازه کافی
  • زعفران / به دلخواه


طرز تهیه :

کره یا روغن جامد را با پودر قند کاملا بزنید. بعد تخم مرغ را به آن اضافه کنید. سپس آرد برنج و در صورت نیاز برای تنظیم لطافت خمیر، گلاب یا شیر را به آن اضافه کنید و خمیر را کاملا ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را درون کیسه فریزر ریخته و به مدت 12 ساعت در دمای معمولی در آشپزخانه استراحت دهید.

از خمیر به اندازه فندق بردارید و روی آن مهر بزنید یا با دست صاف کنید و به وسیله ماسوره ساده خیلی کوچک نقش بیاندازید.

سپس برای تزئین روی آن خلال پسته بریزید بعد در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا دور شیرینی کمی طلایی شود.

برای خوشرنگ شدن می توان از کمی زعفران آب کرده استفاده کرد.

دستور: خانم مرضیه جمشیدیان

تهیه و ارائه: خانم فهیمه مکارم

 شیرینی برنجی سبزوار - تصویر 2

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه