این #شیرینی سنتی بسیار خوشمزه و عالی، یک انتخاب خوب و #مجلسی برای پذیرایی از میهمانان #نوروزی است. به راحتی میتونید در منزل تهیه کنید. مواد لازم:. پودر بادام / 1 پیمانه. پودر قند / 1 پیمانه. آرد / حدود 3 پیمانه ( آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد ). روغن جامد ذوب شده / 1 پیمانه. هل / 2 قاشق چایخوری. روش تهیه:. روغن جامد رو با دمای غیر مستقیم آب میکنیم. روغن نباید داغ بشه. پودر قند و هل رو به روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد پودر بادوم رو اضافه میکنیم. بهتره پودر بادوم تست شده باشه که طع ...

شیرینی حاجی بادام ( مامی سایت )این #شیرینی سنتی بسیار خوشمزه و عالی، یک انتخاب خوب و #مجلسی برای پذیرایی از میهمانان #نوروزی است. به راحتی میتونید در منزل تهیه کنید.



مواد لازم:

  • پودر بادام / 1 پیمانه
  • پودر قند / 1 پیمانه
  • آرد / حدود 3 پیمانه ( آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد )
  • روغن جامد ذوب شده / 1 پیمانه
  • هل / 2 قاشق چایخوری

    روش تهیه:
  • روغن جامد رو با دمای غیر مستقیم آب میکنیم.روغن نباید داغ بشه.
  • پودر قند و هل رو به روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم.
  • بعد پودر بادوم رو اضافه میکنیم. بهتره پودر بادوم تست شده باشه که طعمش مشخص تر بشه.
  • آرد را کم کم اضافه میکنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبه.
  • بعد با دست کمی ورز میدیم تا اندازه بودن آرد و نچسبیدن خمیر رو حس کنیم. خمیر نیاز به استراحت نداره.
  • خمیر رو به قطر 1 سانت بین 2 نایلون باز میکنیم .
  • با کاتر اشک یا جقه قالب میزنیم.
  • کف سینی کاغذ روغنی میندازیم.
  • دمای فر 175 طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه

    بعد از پخت و خنک شدن با الک روی شیرینی ها پودر قند میپاشیم.

    نکات:
  • بهتره که از پودر قند دستور یه مقداری کم کنیم چون روشو پودر قند الک شده میریزیم خیلی شیرین میشه.
  • من خودم ½ پیمانه پودر بادوم هم اضافه کردم بهتر شد. اگه بادوم کاملا پودر نشه و زیر دندون بیاد خیلی شیرینی خوشمزه تر میشه.

 

دستور تهیه: خانم مرضیه جمشیدیان

ارائه و عکس: خانم نیلوفر کوچکی پناه ( مامی سایت )

 شیرینی حاجی بادام - تصویر 2

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه