#شیرینی زردآلو و پنیر، یکی از شیرینی های سنتی مجارستانی است که از ترکیب پنیر خامه ای و کره و زردآلو تهیه شده است. معمولا فیلینگ این شیرینی با زردآلو هست. در رسپی این شیرینی آمده که بهتر است گرم سرو شود. چون ترکیب مزه ها وقتی گرم سرو شود بیشتر حس می شود. حتی بهتر است هنگام سرو این شیرینی را در مایکرو فر گرم کنید. مواد لازم:. پنیر خامه ای (من از ماسکارپونه استفاده کردم) / ۲۰۰ گرم. کره نرم / ۱ پیمانه معادل ۱۲۵ گرم. آرد / ۲و۱/۴ پیمانه. نمک / یک پنسه. پودر قند / ۱/۴ پیمانه. مواد فیلینگ ( داخل ...

شیرینی زردآلو و پنیر#شیرینی زردآلو و پنیر، یکی از شیرینی های سنتی مجارستانی است که از ترکیب پنیر خامه ای و کره و زردآلو تهیه شده است. معمولا فیلینگ این شیرینی با زردآلو هست. در رسپی این شیرینی آمده که بهتر است گرم سرو شود.

چون ترکیب مزه ها وقتی گرم سرو شود بیشتر حس می شود. حتی بهتر است هنگام سرو این شیرینی را در مایکرو فر گرم کنید.


مواد لازم:

  • پنیر خامه ای (من از ماسکارپونه استفاده کردم) / ۲۰۰ گرم
  • کره نرم / ۱ پیمانه معادل ۱۲۵ گرم
  • آرد / ۲و۱/۴ پیمانه
  • نمک / یک پنسه
  • پودر قند / ۱/۴ پیمانه

مواد فیلینگ ( داخل شیرینی ):

  • برگه زردآلو / ۲۵۰ گرم
  • دارچین (در صورت تمایل) / ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکر / ۱ پیمانه
  • آب / ۲ لیوان

برای تزئین:

  • پودر قند


روش تهیه:

ابتدا فیلینگ را آماده میکنیم.

برگه های زردآلو را به همراه شکر و آب  و در صورت تمایل کمی دارچین، روی حرارت میگذاریم تا برگه ها کاملا نرم شده و به قوام آید. ( مثل شربت مربا )

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 2

اگر دیدید برگه ها هنوز نرم نشدند، باز هم آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد و برگه ها کاملا نرم شوند.

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 3

بعد از جوشیدن، وقتی زردآلوها کمی خنک شدند، به کمک غذاساز یا بلندر آنها را به پوره ای نرم تبدیل میکنیم. ( من کمی هم پودر بادام اضافه کردم )

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 4

از خمیر تکه های کوچکی برداشته و در کف دست فرم میدهیم. ( این خمیر بسیار چسبنده است ) در یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود. ( فیلینگ اگر شل باشد،در فر باز میشود )

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 5

حالاخمیر را آماده میکنیم.

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 6

ابتدا کره و پنیر خامه ای را مدت ۳ تا ۵ دقیقه میزنیم، تا کاملا صاف و یکدست شود.

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 7

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 8

سپس پودر قند را اضافه میکنیم.

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 9

و در نهایت ارد را میریزیم و ورز میدهیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 10

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 11
سپس خمیر را مدت ۲ ساعت یا یک شب در یخچال قرار میدهیم.

بعد از استراحت سطح کار را آرد پاشی میکنیم. خمیر را با کمک نایلون و وردنه به قطر ۲ تا ۳ میل باز میکنیم. با کاتر مربع خمیر را برش میزنیم.

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 12
از فیلینگ زردآلو روی خمیر میگذاریم و مثل تصویر دو طرف خمیر را روی فیلینگ بر میگردانیم. دو طرف خمیر را کاملا فشار میدهیم ( دو طرف خمیررا خوب به هم فشار دهید. در غیر این صورت لبه های خمیر در فر باز میشوند )

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 13

کف سینی چیده و در فر قرار میدهیم.

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 14
دمای فر: ۱۶۰ درجه - زمان پخت: ۱۴ دقیقه

بعد از خنک شدن، روی شیرینی ها پودر قند می پاشیم.
طعم پنیر خامه ای کاملا در این شیرینی حس می شود.

یک مدل دیگرکه از خمیر به اندازه گلوله کوچکی برمیداریم، کف دست گرد میکنیم، به کمک ابزار وسط این گلوله را گود میکنیم و با فیلینگ پر میکنیم و کف سینی میگذاریم.

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 15
 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 16
بعد از پخت، روی شیرینیها پودر قند الک کنید.

 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 17
 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 18
 شیرینی زردآلو و پنیر - تصویر 19

نوش جان!

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

تهیه و ارائه: خانم راحله نبوی

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه