این #شیرینی از دستورات ترجمه شده در کارگاه شیرینی های #نوروز سال 89 مامی سایت است که توسط خانم نجما طارمی ارئه شده و خانم مریم غریب آن را اجرا کرده و برای شما عزیزان آماده نموده اند. امیدوارم تجربه خوبی از تهیه آن داشته باشید. مواد لازم:. شکر / 250 گرم. آب / 75 میلی لیتر. مارگارین / 125 گرم. پودر گردو / 100 گرم. پودر بیسکویت / 100 گرم. شکلات / 90 گرم. پودر قهوه / 1 تا 2 قاشق چایخوری. روش تهیه:. شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و کره یا مارگارین را اضافه کن ...

شیرینی دانه قهوهاین #شیرینی از دستورات ترجمه شده در کارگاه شیرینی های #نوروز سال 89 مامی سایت است که توسط خانم نجما طارمی ارئه شده و خانم مریم غریب آن را اجرا کرده و برای شما عزیزان آماده نموده اند. امیدوارم تجربه خوبی از تهیه آن داشته باشید.



مواد لازم:

  • شکر / 250 گرم
  • آب / 75 میلی لیتر
  • مارگارین / 125 گرم
  • پودر گردو / 100 گرم
  • پودر بیسکویت / 100 گرم
  • شکلات / 90 گرم
  • پودر قهوه / 1 تا 2 قاشق چایخوری


روش تهیه:
شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.

از روی حرارت بردارید و کره یا مارگارین را اضافه کنید و به هم بزنید تا حل شود.

سایر مواد را اضافه و مخلوط کنید.

بعد از خنک شدن مواد، مقداری از مواد را برداشته و به شکل دانه قهوه فرم دهید.

100 گرم شکلات را آب کرده 2-3 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید و دانه های قهوه را در آن بزنید.

برای این مقدار مواد، امکان دارد شکلات بیشتری نیاز داشته باشید.

شیرینی قهوه دانه

شیرینی قهوه دانه

 شیرینی قهوه دانه - تصویر 4

مطلب اختصاصی مامی سایت

ترجمه و ارائه دستور: خانم نجما طارمی

تهیه و عکس انتهای مطلب: خانم مریم غریب

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه