شیرینی مارمالادی انار

شیرینی مارمالادی انار

 شیرینی مارمالادی انار - تصویر 1این #شیرینی ها را برای شب یلدا درست کرده بودم که متاسفانه فرصت انتقال آنها به پرتال مامی سایت پیش نیامد. تا اینکه به کاروان شیرینی های #نوروز رسید. Wink امیدوارم از تهیه آن لذت ببرید.

برای تهیه خمیر این شرینی ها از دستور کوکیز فرانسوی خانم منصوره خدایاری ( بهارگل ) استفاده کردم و چون برای ایده ای که در ذهن داشتم کاتر مناسبی پیدا نکردم، قسمت پایین آن را با کاتر گرد معمولی و بالای انار را با کارد برش زده و کنار قسمت اصلی قرار داده و با دست دو قسمت خمیر را به آرامی به هم چسبانده و یکی کردم.

همانطور که انتظار میرفت، قسمت اضافی کاملاً به بدنه چسبیده بود و داخل فر هم جدا نشد.

لطفاً مسئولین رسیدگی کنن Tongue Out تا کاتر میوه ها از جمله انار، به وفور یافت شود.

و اما خمیر شیرینی...

مواد لازم:

  • آرد / 250 گرم
  • کره نرم / 170 گرم
  • پودر قند / 80 گرم
  • زرده تخم مرغ / 1 عدد
  • وانیل / کمی
  • بیکینگ پودر / 1هشتم قاشق چای خوری

روش تهیه:

کره و پودر قند را با همزن برقی میزنیم تا کرم مانند شود، سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و دوباره کمی میزنیم.

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و به یکباره اضافه میکنیم.

با دست کمی ورز میدهیم تا مواد به خورد هم برود. ( بیش از حد ورز ندهید تا به روغن نیافتد )

خمیر را داخل کیسه میگذاریم و به مدت 2 ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. ( من به نیمی از خمیر یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کردم، شما میتوانید انجام ندهید و تمام شیرینی ها را به صورت ساده تهیه کنید )

سپس خمیر را بیرون آورده و روی میز که کمی آرد پاشیده ایم با وردنه به قطر 3 یا 4 میل باز میکنیم. ( اگر خمیر کمی سرد بود و نمیشد باهاش کار کرد 5 دقیقه دمای محیط میگذاریم )

قالب میزنیم و داخل سینی فر که کاغذ انداخته ایم با فاصله حدود 1 تا 2 سانتیمتر کنار هم میچینیم.

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. بعد از 15 دقیقه سینی شیرینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه میپزیم. ( معمولاً 15 دقیقه کافیست! نباید خیلی تغییر رنگ بدهد، زود میسوزد )

بعد از اینکه آماده شد، میگذاریم کمی خنک شود و بعد از سینی جدا میکنیم.

 شیرینی مارمالادی انار - تصویر 4

توضیح برای شیرینی مربایی انار:

همانطور که در ابتدا گفتم، من کاتر مناسبی برای ایده ای که داشتم پیدا نکردم، بنابراین قسمت پایین آن را با کاتر گرد معمولی و بالای انار را با یک کارد کوچک برش زده و کنار قسمت اصلی قرار داده و با دست دو قسمت خمیر را به آرامی به هم نزدیک کرده و یکی کردم. از خمیر به تعداد زوج قالب زدم و داخل سینی فری که از قبل کاغذ انداخته بودم چیدم.

سپس با یک کاتر گرد کوچک نصفی از شیرینی ها را تو خالی کردم. ( وسطشان را قالب زده و اضافه خمیر را خارج کردم )

  • داخل شیرینی ها را بعد از اینکه در سینی فر چیدید، قالب بزنید و خالی کنید تا شکل آن در اثر انتقال به سینی به هم نریزد.

برای وسط شیرینی ها از هر مارمالاد قرمز رنگی که تمایل داشتید استفاده کنید.
وسط شیرینی کامل کمی مارمالاد بریزد و شیرینی تو خالی را روی آن قرار داده و با دست کمی فشار دهید و داخل ظرف سرو بچینید.

میتوانید روی مارمالاد را چند عدد ترافل ریز قرمز رنگ بریزید که تداعی دانه های انار باشد.


مطلب اختصاصی مامی سایت

ایده و اجرا: خانم مریم محمدی

 شیرینی مارمالادی انار - تصویر 5

 شیرینی مارمالادی انار - تصویر 6

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه