یک #شیرینی رنگی و زیبا که میتواند که تنوع خوبی به #شیرینی_عید نوروز بدهد. طرز تهیه و مهر و قالب آن در دسترس بوده و میتوانید به راحتی تهیه کنید. این شیرینی نیز از کارگاه شیرینی های نوروز مامی سایت گلچین شده است. برای تزئین این شیرینی از شکر رنگی استفاده شده است، شکر رنگی را هم میتوانید از فروشگاه های لوازم و مواد اولیه قنادی تهیه کنید و هم در خانه خودتان درست کنید. برای دسترسی به آموزش". مواد لازم:. آرد / 2 پیمانه. بیکینگ پودر / 2/1 قاشق چایخوری. نمک / 4/1 قاشق چایخوری. کره نرم شده ( در دما ...

شیرینی مرکباتیک #شیرینی رنگی و زیبا که میتواند که تنوع خوبی به #شیرینی_عید نوروز بدهد. طرز تهیه و مهر و قالب آن در دسترس بوده و میتوانید به راحتی تهیه کنید.

 

این شیرینی نیز از کارگاه شیرینی های نوروز مامی سایت گلچین شده است. برای تزئین این شیرینی از شکر رنگی استفاده شده است، شکر رنگی را هم میتوانید از فروشگاه های لوازم و مواد اولیه قنادی تهیه کنید و هم در خانه خودتان درست کنید.برای دسترسی به آموزش"

 

مواد لازم:

  • آرد / 2 پیمانه
  • بیکینگ پودر / 2/1 قاشق چایخوری
  • نمک / 4/1 قاشق چایخوری
  • کره نرم شده ( در دمای محیط ) / 8 قاشق غذا خوری ( 160 گرم )
  • شکر دانه ریز / 1 پیمانه
  • تخم مرغ بزرگ / 1 عدد
  • رنده پوست لیمو / 1 قاشق غذاخوری
  • شکر رنگی / برای تزیین

 

طرز تهیه:

آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

کره و شکر را با دور متوسط رو به تند همزن حدود 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

تخم مرغ و رنده پوست لیمو و آرد را نیز به ترتیب اضافه کنید.

خمیر را نصف کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی سفت تر شود.

فر را با دمای 160 درجه روشن کنید.

نصف خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و بعد از ده دقیقه به کمک وردنه به ضخامت 6 میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و روی سینی که کاغذ روغنی انداخته اید، قرار دهید. کل خمیر را به همین شکل قالب بزنید.

به کمک یک قرقره تمیز با قطر حدود 3.7 سانتیمتر روی خمیرهای قالب خورده، طرح بیاندازید.

سینی را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.

شکر رنگی را روی شیرینی ها بپاشید و به کمک یک برس یا قلمو اضافه های آن را تمیز کنید، بطوریکه شکر فقط در قسمتهای فرو رفته شیرینی باقی بماند.

سینی را تقریبا به مدت 14 دقیقه در فر قرار دهید تا لبه بیسکویتها طلایی شود سپس از فر خارج کنید و بیسکویتها را روی تور سیمی خنک کنید.

این بیسکویت در ظرف در دار تا یک هفته ماندگاری دارد.

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

ایده و ارائه: خانم نجما طارمی  |  ترجمه: خانم شهرزاد دشتی زاده

عکس: اینترنت

 شیرینی مرکبات - تصویر 2
 شیرینی مرکبات - تصویر 3
 شیرینی مرکبات - تصویر 4
 شیرینی مرکبات - تصویر 5
 شیرینی مرکبات - تصویر 6
 شیرینی مرکبات - تصویر 7
 شیرینی مرکبات - تصویر 8
 شیرینی مرکبات - تصویر 9
 شیرینی مرکبات - تصویر 10
 شیرینی مرکبات - تصویر 11

 شیرینی مرکبات - تصویر 12

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه