آماده سازی و شکل ظاهری این #شیرینی شباهت زیادی به شیرینی اسکار دارد، ولی از نظر طعم و عطر کاملاً متفاوت است. برای تهیه ی این شیرینی از مغزهای دیگر هم میتوان استفاده کرد، ولی گویا طعم #قهوه با #پسته بیشتر هماهنگی دارد. مواد لازم:. کره یا مارگارین / 85 گرم. پودر شکر / 45 گرم. تخم مرغ / 1/2 عدد. قهوه / 2 ق چ. آرد الک شده / 110 گرم. نمک / 2 پنسه. برای تزئین:. سفیده تخم مرغ / 1 عدد. پسته ی نگینی خرد شده / 80 گرم. روش تهیه:. ابتدا کره و پودر قند را با هم میزنیم تا کاملا سفید و پفکی شود. سپس تخم م ...

شیرینی قهوه و پسته - مامی سایتآماده سازی و شکل ظاهری این #شیرینی شباهت زیادی به شیرینی اسکار دارد، ولی از نظر طعم و عطر کاملاً متفاوت است. برای تهیه ی این شیرینی از مغزهای دیگر هم میتوان استفاده کرد، ولی گویا طعم #قهوه با #پسته بیشتر هماهنگی دارد.




مواد لازم:

  • کره یا مارگارین / 85 گرم
  • پودر شکر / 45 گرم
  • تخم مرغ / 1/2 عدد
  • قهوه / 2 ق چ
  • آرد الک شده / 110 گرم
  • نمک / 2 پنسه

برای تزئین:

  • سفیده تخم مرغ / 1 عدد
  • پسته ی نگینی خرد شده /  80 گرم

 شیرینی قهوه و پسته - مامی سایت

روش تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را با هم میزنیم تا کاملا سفید و پفکی شود.

 شیرینی پسته و قهوه - تصویر 3
 شیرینی پسته و قهوه - تصویر 4
سپس تخم مرغ و قهوه را اضافه میکنیم و 2 دقیقه با همزن همه ی مواد رو می زنیم.

 شیرینی پسته و قهوه - تصویر 5
( برای اندازه گیری دقیق تخم مرغ بهتره در ظرفی کوچک تخم مرغ را با چنگال بزنید و سفیده و زرده رو مخلوط کنید و بعد نیمی از اون رو به کره و پودر قند اضافه کنید و برای قهوه هم من از 2 ق چ نسکافه استفاده کردم که اونو با یک قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کردم و به مواد اضافه کردم)

 شیرینی پسته و قهوه - تصویر 6
بعد هم آرد الک شده و نمک را اضافه میکنیم ( من کمی بیشتر از مقداری که گفته شده آرد اضافه کردم چون چسبندگی خمیر با اون مقدار از بین نمی رفت )

و خمیر را کمی ورز میدهیم تا حدی که به دست تمیز نچسبد.

 شیرینی پسته و قهوه - تصویر 7
و از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و ابتدا در سفیده و بعد هم در پسته ی نگینی خرد شده میغلطانیم.

 شیرینی پسته و قهوه - تصویر 8
 شیرینی پسته و قهوه - تصویر 9
و بعد با فاصله در سینی فر میچینیم. ( چون اطراف شیرینی به سفیده آغشته شده کف سینی کاغذ روغنی پهن کردم و بعد شیرینی ها رو چیدم. )

 شیرینی پسته و قهوه - تصویر 10
شیرینی ها را  در دمای 175 سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید ( فر را 15 دقیقه قبل گرم کنید )

 شیرینی پسته و ق��وه - تصویر 11

دستور تهیه:  مجله هنر آشپزی

تهیه و ارائه: خانم راحله نبوی ( مامی سایت )

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه