طرز تهیه سالاد باقلا ساده و خوشمزه


طرز تهیه سالاد باقلا ساده و خوشمزه


 


مواد لازم برای ۴ تا ۶نفر:

باقلای متوسط پوست گرفته شده - ۹۰۰گرم

روغن زیتون - ۴قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی متوسط خرد شده - ۳ تا ۴ عدد

سیر رنده شده - ۴ حبه

پنیر فتای خرد شده - ۱۱۵گرم

شوید تازه خرد شده - ۳ قاشق غذاخوری

زیتون - یک پیمانه

ادویه شامل (نمک و فلفل) - به مقدار لازم


طرز تهیه:

باقلا را در ظرف مناسب همراه با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود؛ سپس آن را آبکش کنید.

در ماهیتابه ای مناسب، کمی روغن زیتون اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا آب گوجه گرفته شود ادویه را به آن اضافه کنید.

پنیر را به گوجه و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود.

در ظرفی مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سیر و پنیر را به خوبی مخلوط کنید و روی آن را با شوید و زیتون تزیین کنید.


اگر تمایل دارید برای ترش شدن سالاد می توانید کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه