طرز تهیه شرینی آردی برای نوروز


طرز تهیه شرینی آردی برای نوروز


 


برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست واز خوردن آن لذت ببرید.


مواد لازم :

کره : ۱۰۰ گرم

روغن جامد : ۱۰۰ گرم

پودر شکر : ۷۵ گرم

آرد ذرت : ۶۵ گرم

آرد سفید قنادی : ۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر : ۱/۸ قاشق چایخوری

وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری

پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری


طرز تهیه :

آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.


در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.


پودر قند را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.


سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.


خمیر را جمع کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.


سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.


و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.


به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه