طرز تهیه نخودپلو


طرز تهیه نخودپلو


 


مواد لازم:


برنج خیس شده: ۲پیمانه


سیر و زنجبیل رنده شده: به مقدار لازم


برگ نعناع خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری


فلفل سبز خرد شده: ۲عدد


زعفران حل شده در آب: به اندازه کافی


روغن: یک قاشق مرباخوری


نخود آب پز شده: یک پیمانه


زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری


فلفل قرمز: یک قاشق مرباخوری


ماست کم چرب: یک پیمانه


گوجه فرنگی خرد شده: ۳عدد


نمک به اندازه کافی


سیب زمینی آب پز و خرد شده: ۲ عدد


پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری


روغن: یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:


یک قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه گرم کنید و سیر و زنجبیل را در آن تفت دهید،فلفل قرمز، زردچوبه و پودر گشنیز را نیز به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید.


برنج خیس شده را به شیوه معمول آبکش کنید و کنار بگذارید.


در این مرحله گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۴تا۵ دقیقه بپزید. سیب زمینی،فلفل سبز و ماست را اضافه و هم بزنید و بگذارید ۵ تا۶ دقیقه بپزد. نخود آب پز شده و نمک را اضافه کنید کمی هم بزنید و زیر آن را خاموش کنید.


گشنیز، برگ نعناع و فلفل سبز را با برنج پخته، آب پز و صاف شده، مخلوط کنید.


در قابلمه کمی چرب شده، ابتدا نیمی از برنج، سپس مواد نخود و بقیه برنج ها را اضافه کنید و مخلوط زعفران را روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه