طرز تهیه پنکیک برنج و نارگیل,سادو و خوشمزه


طرز تهیه پنکیک برنج و نارگیل,سادو و خوشمزه


 


مواد لازم:


برنج - یک و نیم پیمانه


خامه - یک و نیم پیمانه


تخم مرغ - یک عدد


شکر - سه چهارم پیمانه


خمیر مایه فوری - یک قاشق غذاخوری


پودر هل - نصف قاشق مرباخوری


روغن - به میزان کافی


آرد - نصف قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


برنج را که از قبل خیس کرده اید از صافی رد کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.


برنج، شکر و خامه را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا برنج کاملا خرد شود. این کار کمی طول خواهد کشید.


سپس خمیر مایه فوری، تخم مرغ، آرد و پودردارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. مواد را در کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت در مکان گرم بماند تا مواد کف کند و حجم آن دو برابر شود.


در ماهیتابه کمی روغن بریزید و هر بار یک ملاقه از مواد را در روغن بریزید. به محض ایجاد حفره های کوچک روی مواد، کمی روغن روی آن بمالید و برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.


خواص هل:


دمنوش آن با افسردگی مقابله می کند. دارای یک ماده طبیعی است که بدن را سم زدایی می کند.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه