طرز تهیه پیتزا لوبیا


طرز تهیه پیتزا لوبیا


 


● مواد لازم
▪ چهار قاشق غذاخوری روغن هسته انگور
▪ نمک
▪ یک فنجان آب گوشت گوساله
▪ یک عدد نان پیتزا
▪ یک فنجان لوبیا قرمز پخته
▪ ۱۰۰ گرم کاهوی خرد شده
▪ دو عدد گوجه فرنگی در اندازه متوسط
▪ نصف فنجان آووکادوی پوست کنده و خرد شده
▪ ۲۲۰ گرم پنیر چدار رنده شده
▪ یکچهارم فنجان برگ نعنا
▪ یک قاشق غذاخوری سرکه
● طرز تهیه
لوبیاها را که از قبل پخته اید در ماهیتابه ای بزرگ ریخته و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و با بیفتک کوب آن را ورقه ای کنید. برای خوش طعم شدن لوبیاها، آب گوشت و پنیر چدار را به آن اضافه کرده و به مدت سه دقیقه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. کف ماهیتابه ای را در اندازه متوسط با روغن هسته انگور چرب کرده و نان پیتزا را کمی تفت دهید. کف ظرف شیشه ای را چرب کرده، نان را در کف ظرف گذاشته، لوبیاها را روی نان ریخته، آووکادو، گوجه فرنگی، نمک و نعنا را به همراه پنیر پیتزا به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در پایان کاهو و سرکه را به آن اضافه کرده و میل کنید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه