طرز پخت گراتن قارچ


طرز پخت گراتن قارچ


 


مواد لازم برای گراتن قارچ:
سیر له شده:

۱ حبه
قارچ ورقه شده:

۳۰۰ گرم
تخم مرغ:

۲ عدد
خامه:

۱/۲ فنجان
کره:

۱قاشق سوپخوری


سیب زمینی نازک ورقه شده:

۱ کیلو
پنیر گودا:

۱۵۰ گرم
نمک و فلفل:

به مقدار لازم
شیر:

۲/۳ فنجان

 


طرز تهیه گراتن قارچ:

فر را با ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.با کره و سیر له شده کف ظرف پیرکس را چرب کنید.نیمی از سیب زمینی های ورقه شده را کف ظرف پهن کنید . قارچ را روی آن بریزید و با بقیه سیب زمینی روی قارچ را بپوشانید. تخم مرغها را بهم بزنید تا خوب مخلوط شوند بعد شیر و خامه و نمک و فلفل را اضافه کرده روی غذا بریزید و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر بگذارید. پنیر رنده شده را روی غذا بریزید و دوباره به مدت ۲۵ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا روی آن طلایی شود. وقتی از فر خارج کردید میتوانید کمی جعفری خرد شده روی آن بریزی و سرو کنید.

توجه:

نوع پنیر از انواع کشدار نباشد و فقط ذوب شود;سیب زمینی ها کاملا نازک ورقه شود;می توان در صورت دلخواه خامه و تخم مرغها را حذف نمود در این صورت غذا کم چربی خواهد شد.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه