لئوپارد کوکیز

لئوپارد کوکیز

 لئوپارد کوکیز - تصویر 1این #شیرینی ها را نیز با همان خمیر "زبرا کوکیز" میتوانید تهیه کنید. ترکیب چیدمان این دو طرح شیرینی، زیبایی خاصی دارد. با چند نوع شیرینی تزئینی دیگر نیز به مناسبت #نوروز همراه شما خواهیم بود.

توضیحات خمیر "زبرا کوکیز" را دوباره عیناً در اینجا قرار میدهم.

میتوانید از هر نوع خمیر بیسکوئیتی که با آن راحت تر هستید این کوکی ها را تهیه کنید، بعد از مشاهده مراحل کار، درست کردن آن بسیار ساده خواهد بود.


من با دستوری که در ادامه مطلب آمده است این شیرینی ها را تهیه کردم و شیرینی ها حدود یک هفته خارج از یخچال بسیار خوب و تازه بود. ( حتی در ظرف در بسته نیز نگذاشتم و داخل ظرف سرو روی میز بود )

میتوانید در صورت تمایل، خمیر شیرینی را نیز به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. ( در ظرف در بسته یا وکیوم بگذارید )

 لئوپارد کوکیز - تصویر 2


مواد لازم:

  • کره نرم / 125 گرم
  • پودر شکر / نصف پیمانه
  • روغن مایع / یک چهارم پیمانه
  • ماست / یک چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر / یک دوم قاشق چایخوری
  • وانیل / یک هشتم قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت / یک چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو / 3 قاشق غذاخوری
  • آرد / حدود 2 لیوان



روش تهیه:

کره را در دمای بیرون از یخچال قرار دهید تا کاملاً نرم شود.

پودر شکر، بیکینگ پودر، وانیل، نشاسته ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید. به صورت تپه ای داخل کاسه بزرگی بریزید و وسط آن را باز کنید.

کره نرم شده، روغن مایع و ماست را مخلوط کرده کمی با چنگال هم بزنید و در وسط مخلوط مواد خشک بریزید و کم کم با چنگال هم بزنید و بعد از مخلوط شدن با دست به آرامی مواد را به خورد یکدیگر بدهید. ( زیاد ورز ندهید!! همینقدر که مخلوط شد و خمیر جمع شد کافیست! ورز دادنِ زیادِ خمیر شیرینی، باعث به روغن افتادن و در نهایت خشک و سفت شدن شیرینی میشود! )

اگر خمیر هنوز چسبناک است و نیاز به آرد دارد، قاشق قاشق به آن آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که به دست نچسبد و یک گلوله خمیر صاف بدست آید. ( اضافه کردن بیش از حد آرد باعث خشکی شیرینی میشود، آرد را کم کم اضافه کنید! )

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. نیمی از آن را به صورت ساده نگهدارید. نیمی دیگر را باز به دو قسمت تقسیم کرده، به یک قسمت آن نصف قاشق غذاخوری پودر کاکائو و به قسمت دیگر دو و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید. ( به دو رنگ قهوه ای نیاز داریم - تیره و روشن )

سه رنگ خمیر آماده را در چند لایه سلفون بپیچید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

خمیر ساده را با وردنه به قطر یک سانتی متر باز کنید.

خمیر شکلاتی تیره را به قطر دو تا 3 میلیمتر باز کنید. خمیر شکلاتی روشن را به صورت باریک و بلند شکل دهید.

و مطابق تصویر در وسط خمیر شکلاتی تیره قرار داده و رول کنید. ( خمیر تیره را روی خمیر روشن بکشید و یک استوانه درست کنید.

استوانه به دست آمده را به مدت چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود.

سپس بیرون آورده و با یک چاقوی تیز به قطر نیم سانت یا کمتر برش بزنید. هر برش را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و روی خمیر ساده بچینید.

بعد از اینکه تمام تکه ها را روی خمیر ساده چیدید، روی آن وردنه بکشید تا در نهایت خمیر شیرینی به قطر نیم سانت برسد.

در آخر با قالب دلخواه، خمیر را قالب زده و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.

 لئوپارد کوکیز - تصویر 3

فر را از یک ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

سپس شیرینی ها را در طبقه وسط فر، به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی ها شروع به تغییر رنگ جزئی بدهد، بپزید.

نوش جان!

دستور اختصاصی مامی سایت

ارائه و اجرا: خانم مریم محمدی

 لئوپارد کوکیز - تصویر 4

 لئوپارد کوکیز - تصویر 5

آموزش زبرا کوکیز را در اینجا ببینید ( کلید کنید )

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه