مافین انگلیسی

مافین انگلیسی

 مافین انگلیسی - تصویر 1مافین انگلیسی بر خلاف اسمش (مافین) که معمولا به شیرینی گفته میشود، نانهای کوچکی هستند که بدون نیاز به فر پخته میشوند و روش تهیه آسانی دارند و به روش های مختلف، هم برای صبحانه و عصرانه به همراه مارمالاد و مربا و عسل، و هم به صورت پیش غذا به همراه سس های مختلف سرو میشوند. و به مدت 2 تا 3 ماه هم در نایلونی که جریان هوا نداشته باشد و در فریزر، قابل نگهداری می باشد.


مواد لازم:

  • آب گرم / 1 پیمانه
  • شیر گرم / 1 پیمانه
  • شکر / 2 قاشق مرباخوری
  • کره ذوب شده / 1/4 پیمانه
  • خمیر مایه / 7/0 گرم
  • آرد / 6 پیمانه
  • نمک / 1 قاشق چایخوری
  • آرد ذرت(آرد زرد رنگ که با نشاسته ذرت فرق میکند) / به میزان لازم


روش تهیه:

ابتدا در کاسه ای، خمیر مایه و شکر را به آب اضافه کرده و بدون هم زدن، کاسه را در جای نسبتاً گرمی به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم تا خمیر مایه فعال شود.

 مافین انگلیسی - تصویر 2

شیر را گرم کرده (ولرم باشد) و در کاسه بزرگتری ریخته و مخلوط خمیر مایه و کره ذوب شده را هم اضافه میکنیم.
مواد را با هم مخلوط میکنیم.

 مافین انگلیسی - تصویر 3

3 پیمانه آرد را نیز اضافه کرده و هم میزنیم.

 مافین انگلیسی - تصویر 4

نمک را میریزیم.

و بقیه آرد را، تا خمیری نرم به دست آید.

 مافین انگلیسی - تصویر 5

روی ظرف را پوشانده و در جای گرمی به مدت 1 تا 2 ساعت قرار میدهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود.

 مافین انگلیسی - تصویر 6

من از فر گرم استفاده کردم.

سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به کمک وردنه به قطر 1 تا 1/5 سانت باز میکنیم و با قالب گرد، قالب میزنیم.

و یا گلوله های 50 گرمی از خمیر را به کمک دست گرد کرده و کمی پخش میکنیم.

 مافین انگلیسی - تصویر 7

روی کاغذ روغنی آرد ذرت می پاشیم.

 مافین انگلیسی - تصویر 8

نان ها را روی کاغذ میچینیم.

و روی هر خمیر نان نیز آرد ذرت میپاشیم.

 مافین انگلیسی - تصویر 9

و اجازه میدهیم 30 دقیقه دیگر خمیر استراحت کند. ( تصویر زیر بعد از استراحت دوم است )

 مافین انگلیسی - تصویر 10

تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گرم شود.

کمی کف تابه را با کره چرب میکنیم.

نان ها را کف تابه میچینیم.

 مافین انگلیسی - تصویر 11

بعد از دقایقی خمیر ها پف میکنند.

 مافین انگلیسی - تصویر 12

یک طرف نان که برشته شد و وقتی با نوک انگشتتان ضربه میزنید و صدای پوکی دارد،آماده برگرداندن می باشد.

 مافین انگلیسی - تصویر 13

وقتی طرف دیگر هم برشته شد، نانها را روی توری چیده تا خنک شوند.

در این مرحله مافین انگلیسی قابل سرو می باشد.

 مافین انگلیسی - تصویر 14

ولی برای اینکه خمیر اختمالی بین هر مافین کاملا پخته شود، در همه رسپی های این مافین آمده که میتوانید هر نان را از وسط دو قسمت کنید و در تستر قرار دهید تا برشته تر شود. ( من بعد از خنک شدن،هر مافین رو دو قسمت کردم و تست کردم. )

 مافین انگلیسی - تصویر 15

طعم بسیار خوشایندی دارد و به هر روشی که سرو کنید، از خوشمزه بودن این نان یا مافین لذت خواهید برد.



English muffin pizza

با سس سالسا و ژامبون و پنیر، به صورت لقمه های پیتزا سرو کردم که بسیار خوشمزه شد.

 مافین انگلیسی - تصویر 16
 مافین انگلیسی - تصویر 17
و

 مافین انگلیسی - تصویر 18
و با انواع مربا

 مافین انگلیسی - تصویر 19
و داخل میکر

 مافین انگلیسی - تصویر 20
 مافین انگلیسی - تصویر 21

دستور اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم راحله نبوی

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه