مافین های برگه زردآلو در روزهای سرد پاییزی، که با یک فنجان چای یا قهوه عصرانه ای دلپذیر خواهد بود. مواد لازم:. کره نرم شده / 250 گرم. آرد سفید / 200 گرم. آرد ذرت / 50 گرم. بکینگ پودر / 2 قاشق چایخوری. آب پرتقال / 125 گرم. تخم مرغ / 4 عدد. رنده پوست لیمو / 2 قاشق چایخوری. شکر / 200 گرم. برگه زردآلو / 200 گرم. آرد / 1 قاشق غذاخوری. وانیل شکری / 1 بسته ( 10 گرم ). روش تهیه:. برگها رو نگینی خرد کرده و با 1 قاشق ارد مخلوط کنبد . کره، شکر، وانیل و رنده پوست لیمو را با همزن برقی خوب هم بزنید تا حجم ...

Apricot cupcakeمافین های برگه زردآلو در روزهای سرد پاییزی، که با یک فنجان چای یا قهوه عصرانه ای دلپذیر خواهد بود.

 

 

مواد لازم:

  • کره نرم شده / 250 گرم
  • آرد سفید / 200 گرم
  • آرد ذرت / 50 گرم
  • بکینگ پودر / 2 قاشق چایخوری
  • آب پرتقال / 125 گرم
  • تخم مرغ / 4 عدد
  • رنده پوست لیمو / 2 قاشق چایخوری
  • شکر / 200 گرم
  • برگه زردآلو / 200 گرم
  • آرد / 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل شکری / 1 بسته ( 10 گرم )
    ...................................
    روش تهیه:
  • برگها رو نگینی خرد کرده و با 1 قاشق ارد مخلوط کنبد .
  • کره، شکر، وانیل و رنده پوست لیمو را با همزن برقی خوب هم بزنید تا حجمش 2 برابر شود و کرم مانند شود.
  • سپس تخم مزغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هرکدام را 30 ثانیه میزنیم و بعد بعدی را اضافه میکنیم.
  • آرد سفید و آرد ذرت و بکینگ پودر را داخل مواد الک کرده و با لیسک زیر رو میکنیم تا به خورد هم برود.
  • سپس آب پرتقال و برگه ها را اضافه کرده، داخل قالبهای مافین ریخته و درفر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار میدهیم.
    کیک بسیار نرمی است.
  • نوش جان
  • مطلب اختصاصی مامی سایت
  • ارائه دهنده: خانم منصوره خدایاری

     مافین برگه زردآلو - تصویر 2

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه