در فصل #اناربا یک #کیک عصرانه لطیف با رویه موس انار از عزیزان خود پذیرایی کنید. کیک کاراملی اسفنجی. مواد لازم:. آرد / 125گرم. تخم مرغ / 4عدد. کره / 125گرم. شکرقهوه ای / 60 گرم. شکر سفید / 60 گرم. آب / 60ml. وانیل / مقداری. نمک / 1پینچ. شکر، شکرقهوه ای، آب و کره را داخل شیرجوش میریزیم. روی حرارت ملایم در حدی که کره آب شده و مواد باهم مخلوط شود ( نباید بجوشد )قرار میدهیم سپس کنار میگذاریم سرد شود. زرده و سفیده را جدا میکنیم. سفیده را با هم زن میزنیم تا کاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد. زرده را ب ...

pomegrante cakeدر فصل #اناربا یک #کیک عصرانه لطیف با رویه موس انار از عزیزان خود پذیرایی کنید.


کیک کاراملی اسفنجی
مواد لازم:

  • آرد / 125گرم
  • تخم مرغ / 4عدد
  • کره / 125گرم
  • شکرقهوه ای / 60 گرم
  • شکر سفید / 60 گرم
  • آب / 60ml
  • وانیل / مقداری
  • نمک / 1پینچ

شکر، شکرقهوه ای، آب و کره را داخل شیرجوش میریزیم.

روی حرارت ملایم در حدی که کره آب شده و مواد باهم مخلوط شود ( نباید بجوشد )قرار میدهیم سپس کنار میگذاریم سرد شود.

زرده و سفیده را جدا میکنیم.

سفیده را با هم زن میزنیم تا کاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد.

زرده را با وانیل کمی میزنیم نا از حالت لختگی خارج شود ( حدود 1 تا 2 دقیقه )

سپس مخلوط کره ای را به زرده ها اضافه میکنیم و با همزن میزنیم در حدی که مخلوط شود.

سپس مخلوط آرد، بیکینگ پودر ونمک سه بار الک شده را با سفیده تخم مرغ به صورت متناوب به مواد زرده اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.

کف قالب 30 در 40 که کاغذ انداخته ایم، مایه کیک را میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه میپزیم. ( 180 درجه )

موس انار

مواد لازم:

  • آب انار / 2 پیمانه
  • شکر / 250 گرم
  • زرده تخم مرغ / 4عدد
  • وانیل / 1/2 قاشق چایخوری
  • نشاسته ذزت / 1قاشق سوپخوری
  • پودر ژلاتین / 2 قاشق سوپخوری
  • خامه فرم گرفته / 250 گرم
  • رنگ خوراکی در صورت تمایل

پودر ژلاتین، شکر، نشاسته، آب انار و وانیل را در ظرفی ریخته و کاملا مواد را با قاشق هم میزنیم تا مخلوط شود و گلوله نداشه باشد.

بعد روی حرارت قرار میدهیم و مرتبا هم میزنیم تا نیمه گرم شود.

زرده ها را با هم زن میزنیم کمی رنگش تغییر کند، سپس به مواد دیگر اضافه میکنیم.

مرتب هم میزنیم تا نبرد. کمی دیگر روی حرارت قرار میدهیم تا زرده ها پخته شده و مایه به غلظت فرنی برسد. سپس کنار میگذاریم تا سرد شود، بعد از سرد شدن به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم.

(( من این موس کیک رو تو قالب 18 سانتی درست کردم. 1/4 مواد کیک کاراملی رو تو قالب 18 ریختم. بعد 1/2 مواد موس تو دستور رو روش ریختم خوشمزه بو.د کیکشو خیلی دوست داشتم. فقط انارای من زیاد خوشرنگ نبودن. هم به نظرم شکر موس اگه انار شیرین باشه زیاده. باید بنا به ذائقه کمش کرد. ))

 

رسپی: خانم احسانه بیگی

تهیه و ارائه: خانم ملیکا قهرمانزاده

 

نام: IMG_3379.jpg نمایش: 595 اندازه: 98.7 کیلو بایت

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه