نان دانوب

نان دانوب

 نان دانوب - تصویر 1این نان را هم میتوانید شیرین و هم به صورت غذایی تهیه کنید. بافت آن بسیار لطیف بوده و خمیر آن نیز به راحتی آماده میشود.




مواد لازم:

  • آرد / 500 گرم + 50 گرم
  • تخم مرغ / 4 عدد
  • شیر / 120 میلی لیتر
  • شکر / 2 تا 4 قاشق ( بسته به مقدار شیرینی که دوست دارید )
  • وانیل / 1/8 قاشق چایخوری
  • نمک / 1 قاشق چایخوری
  • کره / 100 گرم
  • خمیر مایه فوری / 11 گرم


مواد لازم برای داخل نان ( فیلینگ ):

  • سیب متوسط / 3 عدد
  • شکر / 3 قاشق غذاخوری
  • دارچین / کمی
  • کشمش / نصف پیمانه ( در دستور اصلی نبود و بنا به ذائقه اضافه کردم )
  • موز / 1 عدد ( در دستور اصلی نبود و بنا به ذائقه اضافه کردم )

طرز تهیه:

100 گرم آرد الک شده را با یک قاشق شکر و یازده گرم خمیر مایه فوری مخلوط کنید.

 نان دانوب - تصویر 2

120 میلی لیتر شیر ولرم را روی آن بریزید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر مایه بعمل آید.

 نان دانوب - تصویر 3



 نان دانوب - تصویر 4

کره را ذوب کنید و در ظرفی با یک تا سه قاشق شکر ( بسته به مقدار شیرینی که در نظر دارید ) ، نمک و وانیل مخلوط کنید. 3 عدد تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید. یک تخم مرغ را در ظرفی با چنگال هم زده و نصف آن را به مواد اضافه کنید و نصف دیگر را برای مالیدن روی نان کنار بگذارید.


 نان دانوب - تصویر 5

خمیر عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و بقیه آرد را نیز به تدریج به مایه نان بیافزایید.( اگر خمیر چسبنده بود 50 گرم دیگر آرد اضافه کنید)

 نان دانوب - تصویر 6

خمیر انعطاف پذیر و غیر چسبنده را در ظرف بزرگ و جای گرم به مدت 1 و نیم تا دو ساعت استراحت دهید. ( روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود )

 نان دانوب - تصویر 7

برای فیلینگ نان، سیب را رنده کرده ( یا خرد کنید) و با شکر و دارچین روی شعله ملایم قرار دهید تا بپزد، در صورت تمایل کمی کشمش و یک عدد موز خرد شده را به مایه فیلینگ اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

 نان دانوب - تصویر 8

خمیر را به چانه هایی در اندازه تخم مرغ تقسیم کنید. خمیرهای تقسیم شده را کمی با دست باز کرده و به اندازه یک قاشق مرباخوری از مایه فیلینگ داخل آن قرار دهید و سپس خمیر را به شکل پیاز بپیچید.

 نان دانوب - تصویر 9


 نان دانوب - تصویر 10

و در قالب 28 سانتی چرب کرده قرار دهید.

 نان دانوب - تصویر 11

بعد از اینکه تمام چانه ها در قالب چیدید، آن را به مدت 20 تا 25 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید.

 نان دانوب - تصویر 12

نصف تخم مرغ را که کنار گذاشته بودید به کمک برس روی نان بمالید و 15 دقیقه دگیر استراحت دهید.
سپس نان را به مدت 20 تا 25 دقیقه ( تا زمانی که روی نان طلایی شود ) در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید.

 نان دانوب - تصویر 13

فیلینگ را می توانید مواد مختلف (حتی پنیر و ژامبون ) قرار دهید و از شیرینی نان کم کنید.

 نان دانوب - تصویر 14

همانطور که در تصویر می بینید بافت نان بسیار لطیف بوده و خمیر آن نیز به راحتی آماده میشود.

 نان دانوب - تصویر 15

 نان دانوب - تصویر 16

 نان دانوب - تصویر 17

دستور اختصاصی مامی سایت

اجرای ایده کارگاه مامی سایت توسط : مریم محمدی

.

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه