نان کندو - Beehive Bread

نان کندو - Beehive Bread

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 1این دسر عربی ( #خلیة النحل )، مناسب #افطار و ماه رمضان بوده و خمیر آن بسیار خوش قلق و لطیف است. داخل خمیر را با مواد دلخواه میتوانید پر کنید. هم میتواند مصرف غذایی و هم مصرف نان و دسر داشته باشد. اگر خمیر را برای مصرف غذایی میخواهید، 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را حذف کرده و 2 قاشق آرد و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.

مواد لازم نان:

  • شیر / دو سوم پیمانه ( 158 میلی لیتر )
  • مایه خمیر / 2 قاشق چایخوری ( 10 گرم )
  • شکر / 1 قاشق چایخوری ( 5 گرم )
  • آرد / 2 پیمانه ( 280 گرم )
  • پودر شکر / 3 قاشق غذاخوری ( 45 گرم )
  • نمک / ¼ قاشق چایخوری ( 1.25 گرم )
  • بیکینگ پودر / ¼ قاشق چایخوری ( 1.25 گرم )
  • کره ذوب شده / 2 قاشق غذاخوری ( 30 گرم )
  • پنیر خامه ای / ¾ فنجان ( 170 گرم )
  • گردوی خرد شده / 1 پیمانه
  • کره برای چرب کردن تابه / 1 قاشق غذاخوری ( 15 میلی لیتر )
  • شیر برای رومال نان / 2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر )

مواد لازم شربت:

  • شکر / 1 پیمانه ( 200 گرم )
  • آب / 1 پیمانه ( 237 میلی لیتر )
  • گلاب / 2 قاشق غذاخوری ( 30 میلی لیتر )
  • آب لیمو / ½ قاشق چایخوری ( 2.5 میلی لیتر )

طرز تهیه:

1 لیوان شکر و 1 لیوان آب را مخلوط کرده، روی حرارت بگذارید و 10 دقیقه بجوشانید. سپس آب لیمو و گلاب را اضافه کرده، 5 دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.

5 گرم شکر را با دو سوم پیمانه شیر ولرم مخلوط کرده، هم بزنید و سپس 10 گرم مایه خمیر را به آن اضافه کرده و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه استراحت دهید.

آرد، پودر شکر، نمک، بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دو بار الک کنید. در آخر کره ذوب شده و خمیر مایه آماده را به آرد اضافه کنید.

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 2

خمیر را کمی ورز دهید تا مواد به خورد هم برود. سپس خمیر را سریع جمع کرده و داخل ظرفی قرار داده و روی آن را با یک حوله نمدار بپوشانید

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 3

و به مدت 2 ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 4

خمیر آماده را به دو قسمت تقسیم کنید و هر بخش را به شکل یک استوانه شکل دهید و هر استوانه را به 16 چانه کوچک تقسیم کنید. در پایان 32 تکه خمیر خواهید داشت.

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 5

یک قالب 23 سانتی را با کره سرد چرب کنید.

هر تکه از خمیر را باز کرده یک قاشق چایخوری پنیر و کمی گردوی خرد شده در وسط خمیر بگذارید

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 6

و خمیر را از اطراف جمع کرده و در کف دست گرد کنید و سپس داخل قالب بگذارید.

 نان ��ندو - Beehive Bread - تصویر 7

تمام خمیر را به همین شکل گرد کنید و با کمی فاصله داخل قالب بچینید.

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 8

  • برای داخل خمیر میتوانید سیب پخته شده، یک تکه شکلات، کره بادام زمینی، خرمای له شده، کشمش، نارگیل شیرین، مارمالاد و یا هر چیز دیگری که دوست دارید بگذارید.

در انتها روی نان را با برس کمی شیر بمالید.

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 9

فر را با حرارت 190 درجه روشن کنید تا گرم شود.

روی نان را با یک حوله نمدار بپوشانید و 20 دقیقه دیگر استراحت دهید.

سپس به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید.

از داخل فر بیرون آورده و شربت سرد شده را روی آن بریزید

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 10

و بعد از 10 دقیقه آماده سرو خواهد شد.

این نان بدون شربت هم بسیار خوش خوراک است و میتوانید هم با شربت و هم بدون شربت سرو کنید.

دستور اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: مریم محمدی

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 11

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 12

بافت داخل نان  نان کندو - Beehive Bread - تصویر 13 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 14

 نان کندو - Beehive Bread - تصویر 15

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه