پارفه میوه ای

پارفه میوه ای

این دسر نیازی به پخت ندارد و بعد از استراحت چند ساعته در فریزر، آماده است. در طعم های مختلف این دسر را تهیه کرده و در روزهای گرم سال از آن لذت ببرید.

 پارفه میوه ای - تصویر 1

سایر طعم های این پارفه خنک و خوشمزه را در لینک انتهای مطلب و تاپیک آن در انجمن، میتوانید دنبال کنید.

مواد لازم:

  • کرم شانتی / 1 بسته ( میتوانید با 250 گرم خامه شیرین فرم گرفته جایگزین کنید )
  • شیر سرد / 1 لیوان
  • خامه ساده / 1 پاکت ( 200 گرم )
  • پودر شکر / 2 قاشق غذاخوری
  • خرده کیک یا بیسکوئیت / 2 پیمانه
  • میوه های فصل / به مقدار لازم

 پارفه میوه ای - تصویر 2

روش تهیه:

میوه ها را تقریباً به یک اندازه خرد کنید. ( من از آلبالو، گیلاس، هلو، زردآلو، موز، آناناس و انگور یاقوتی استفاده کردم )

کیک ها را نیز به اندازه تکه های میوه خرد کنید. ( میتوانید با بیسکوئیت خرد شده جایگزین کنید )

1 بسته کرم شانتی را با 250 میلی لیتر ( 1 لیوان ) شیر سرد مخلوط کرده و با همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرد.

سپس 150 میلی لیتر خامه را به آن اضافه کرده و یک دقیقه با دور کند همزن بزنید تا مخلوط شود.

خرده های کیک یا بیسکوئیت را به مخلوط خامه اضافه کنید و در آخر میوه های خرد شده را بیافزایید و خوب زیر و رو کنید تا کاملاً مخلوط شود.

در صورت تمایل میتوانید کمی شکلات چیپسی به مخلوط اضافه کنید.

قالبی را برداشته و با آب خیس کنید. ( من از قالب لوف 25 سانتی استفاده کردم و کف قالب رو با نایلون پوشاندم )

مایه پارفه را داخل قالب بریزید و به مدت 8 ساعت یا بیشتر داخل فریزر قرار دهید.

چند دقیقه قبل از سرو از فریزر بیرون آورده و بعد از برش زدن سرو کنید.

 پارفه میوه ای - تصویر 3

ایده پردازی: خانم نجما طارمی

تهیه و اجرا: خانم مریم محمدی

مطلب اختصاصی مامی سایت

 پارفه میوه ای - تصویر 4

انواع دیگر پارفه، اعم از شکلاتی، نسکافه، لیمو و... را در اینجادنبال کنید. ( کلیک کنید )

دسردسر
دسر یخچالیدسر یخچالی
پارفهپارفه
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه