پرالین نارگیلی

پرالین نارگیلی

 پرالین نارگیلی - تصویر 1یه شیرینی خوشمزه با طعمی متفاوته که فکر میکنم اونایی که نارگیل دوست دارند از درست کردنش پشیمون نمیشن

مواد لازم:

  • کره آب کرده / 125 گرم
  • وانیل / 4/1 قاشق چایخوری
  • شکر / 2/1 پیمانه
  • تخم مرغ / 1 عدد
  • آرد / 1 و 2/1 پیمانه
  • بکینگ پودر / 2 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو / 2 قاشق سوپخوری
  • پودر نارگیل / 2/1 پیمانه
  • شکلات سفید آب کرده / 125 گرم
  • نارگیل اضافی / 90 گرم یا یک پیمانه
  • نمک / کمی



طرز تهیه:

کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

 پرالین نارگیلی - تصویر 2


 پرالین نارگیلی - تصویر 3


 پرالین نارگیلی - تصویر 4

آرد را با بیکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو مخلوط کنید.

 پرالین نارگیلی - تصویر 5

و به مایه اضافه کنید.

 پرالین نارگیلی - تصویر 6

در آخر کار، پودر نارگیل را اضافه کنید.

 پرالین نارگیلی - تصویر 7


از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و گلوله کنید. اگر خمیرتان خیلی چسبناک بود و به دست می چسبید، یکی دو قاشق دیگر آرد اضافه کنید.

بعد گلوله ها را در سینی چرب کرده، با فاصله 5 سانتیمتر بچینید و در فری که با دمای متوسط (180 درجه سانتیگراد) گرم شده است، به مدت 15 دقیقه بگذارید بپزد و رنگش قهوه ای روشن شود.

 پرالین نارگیلی - تصویر 8

( تو دستور گفته بود با قاشق سوپخوری منم همون اندازه برداشتم ولی شیرینی هام خیلی بزرگ شده شما گلوله ها رو کوچیک درست کنید شیرینیتون خوشگل تر میشه )

شکلات سفید رو آب کنید و پودر نارگیل اضافی رو بریزید تو یه کاسه و بذارید کنار دستتون
شیرینی هاتون که پخت و سرد شد، اول بزنید تو شکلات سفید بعد بزنید تو پودر نارگیل .


 پرالین نارگیلی - تصویر 9


 پرالین نارگیلی - تصویر 10

 پرالین نارگیلی - تصویر 11

 پرالین نارگیلی - تصویر 12

خوشمزه بود، من خیلی دوست داشتم  پرالین نارگیلی - تصویر 13

این مطلب از بخش کلاسهای شیرینی پزی نوروز مامی سایت بر روی پرتال منتقل شده است، شما نیز مانند دیگر عزیزان، اگر سوالی در مورد این شیرینی داشتید، میتوانید در قسمت مربوطه سوال فرمایید.

کلاسهای گام به گام شیرینی پزی نوروز - شیرینی پرالین نارگیلی

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه