پرالین نارگیلی
پرالین نارگیلی
یه شیرینی خوشمزه با طعمی متفاوته که فکر میکنم اونایی که نارگیل دوست دارند از درست کردنش پشیمون نمیشن
مواد لازم:
- کره آب کرده / 125 گرم
- وانیل / 4/1 قاشق چایخوری
- شکر / 2/1 پیمانه
- تخم مرغ / 1 عدد
- آرد / 1 و 2/1 پیمانه
- بکینگ پودر / 2 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو / 2 قاشق سوپخوری
- پودر نارگیل / 2/1 پیمانه
- شکلات سفید آب کرده / 125 گرم
- نارگیل اضافی / 90 گرم یا یک پیمانه
- نمک / کمی
طرز تهیه:
کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
آرد را با بیکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو مخلوط کنید.
و به مایه اضافه کنید.
در آخر کار، پودر نارگیل را اضافه کنید.
از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و گلوله کنید. اگر خمیرتان خیلی چسبناک بود و به دست می چسبید، یکی دو قاشق دیگر آرد اضافه کنید.
بعد گلوله ها را در سینی چرب کرده، با فاصله 5 سانتیمتر بچینید و در فری که با دمای متوسط (180 درجه سانتیگراد) گرم شده است، به مدت 15 دقیقه بگذارید بپزد و رنگش قهوه ای روشن شود.
( تو دستور گفته بود با قاشق سوپخوری منم همون اندازه برداشتم ولی شیرینی هام خیلی بزرگ شده شما گلوله ها رو کوچیک درست کنید شیرینیتون خوشگل تر میشه )
شکلات سفید رو آب کنید و پودر نارگیل اضافی رو بریزید تو یه کاسه و بذارید کنار دستتون
شیرینی هاتون که پخت و سرد شد، اول بزنید تو شکلات سفید بعد بزنید تو پودر نارگیل .
خوشمزه بود، من خیلی دوست داشتم
این مطلب از بخش کلاسهای شیرینی پزی نوروز مامی سایت بر روی پرتال منتقل شده است، شما نیز مانند دیگر عزیزان، اگر سوالی در مورد این شیرینی داشتید، میتوانید در قسمت مربوطه سوال فرمایید.
کلاسهای گام به گام شیرینی پزی نوروز - شیرینی پرالین نارگیلی