چاتال

چاتال

 چاتال - تصویر 1نوعی کلوچه یا لقمه های محلی که برای عصرانه و یا صبحانه میتوانید سرو کنید. چاتال نوعی کلوچه ترکی ( ترکیه ) است.

مواد لازم:

  • ماست / سه چهارم پیمانه
  • روغن مایع / سه چهارم پیمانه
  • مارگارین / 50 گرم
  • بیکینگ پودر / یک قاشق مرباخوری
  • شکر / 3 قاشق غذاخوری
  • رنده جوز هندی / یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک / 1 قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ / 1 عدد
  • آرد / به مقدار لازم
  • تخم خرفه یا کنجد / به مقدار لازم

طرز تهیه:

مارگارین ( کره گیاهی ) را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا نرم شود، سپسروغن مایع، ماست، نمک، شکر، مارگارین، پرنده جوز هندی و بیکینگ پودر را داخل کاسه بزرگ بریزید. تا زمانی خمیر نرمی به دست آید، آرد اضافه کرده و مخلوط کرده و ورز دهید. خمیر را به اندازه یک نارنگی جدا کرده و به شکل رول یا لوله ای در آورید. دو یا سه رول را کنار هم قرار داده و دو طرف آن را با کمی آب و فشار دست به هم بچسبانید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و به شکل کلوچه های داخل تصویر در آورید. زرده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در آید و سپس به وسیله یک برس روی نانها بمالید و در آخر کمی کنجد یا تخم خرفه روی نانها بپاشید.

به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که روی چاتال ها طلایی شود، در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید.

خمیر این کلوچه نیاز به استراحت طولانی مدت ندارد، همان زمانی که صرف شکل دادن آنها میکنید کافیست!

 چاتال - تصویر 2

 چاتال - تصویر 3

 چاتال - تصویر 4

اختصاصی مامی سایت

عکس از اینترنت

ترجمه و ارائه دهنده: مریم محمدی

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه