حتماً از زمستان مقداری مربای #کامکوات در یخچال مانده؛ میتونید این #چیز_کیک خوشمزه رو باهاش درست کنید و لذت ببرید. کراست:. بیسکویت / 200 گرم. کره ذوب شده / 80 گرم. کمی دارچین. شیر / 1 قاشق سوپخوری برای انسجام بیشتر مواد. مواد کراست را خوب مخلوط کرده و در ته قالب ریخته و پخش کرده و خوب فشرده میکنیم. و در یخچال میگذاریم. فیلینگ:. خامه صبحانه / 200 گرم. پنیر خامه ای / 200 گرم. شکر / یک چهارم پیمانه. شکلات سفید ذوب شده / 50 گرم ( در صورت دلخواه ). ژلاتین / 1قاشق سوپخوری سر خالی. آب / 2 قاشق سوپخ ...

chessecake kamkuatحتماً از زمستان مقداری مربای #کامکوات در یخچال مانده؛ میتونید این #چیز_کیک خوشمزه رو باهاش درست کنید و لذت ببرید.



کراست:

  • بیسکویت / 200 گرم
  • کره ذوب شده / 80 گرم
  • کمی دارچین
  • شیر / 1 قاشق سوپخوری برای انسجام بیشتر مواد

مواد کراست را خوب مخلوط کرده و در ته قالب ریخته و پخش کرده و خوب فشرده میکنیم. و در یخچال میگذاریم.


فیلینگ:

  • خامه صبحانه / 200 گرم
  • پنیر خامه ای / 200 گرم
  • شکر / یک چهارم پیمانه
  • شکلات سفید ذوب شده / 50 گرم ( در صورت دلخواه )
  • ژلاتین / 1قاشق سوپخوری سر خالی
  • آب / 2 قاشق سوپخوری
  • وانیل / یک چهارم قاشق چایخوری
  • ژلاتین را روی آب بپاشید و چند لحظه روی بخار کتری قرار دهید تا حل شده  و شفاف شود، سپس خامه صبحانه، پنیر خامه ای، شکر و ژلاتین و وانیل را با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس روی خمیر بیسکوئیتی فشرده شده بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید.

تاپینگ:

مربای کام کوات / به مقدار لازم

ژله پرتقال / یک بسته

ژله پرتقال را طبق دستور روی جعبه آماده کنید.

 چیز کیک کامکوات - تصویر 2

چیز کیک را از یخچال بیرون آورید، و وقتی ژله پرتقال از حرارت افتاد و خنک شد، کامکوات روی چیز کیک بچینید و در آخر به آرامی ژله پرتقال سرد شده را روی آن بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید. ( برای اینکه خوب برش بخوره بهتره یک شب تو یخچال بمونه و قبل از سرو چند دقیقه تو دمای آشپزخونه بمونه و بعد برش بزنیم )

دستور اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم بهجت پادیار

 چیز کیک کامکوات - تصویر 3

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه