کازان دیبی ( ترکیه )

کازان دیبی ( ترکیه )

 کازان دیبی ( ترکیه ) - تصویر 1کازان دیبی ( Kazandibi ) از دسرهای معروف ترکیه است که مشابه کرم کارامل بوده و در لغت به معنای ته دیگ می باشد.

مواد لازم:

  • آرد برنج / 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت / 6 قاشق غذاخوری
  • شکر / یک دوم پیمانه
  • شیر / 3 پیمانه
  • گلاب / یک چهارم پیمانه
  • وانیل / یک چهارم ق چ ( در صورت تمایل )
  • کره یا خامه / 2 ق س ( در صورت تمایل )
  • خلال پسته / برای تزئین

مواد لازم برای لایه کارامل:

  • کره / 1 تا 2 ق س
  • شکر / به مقدار لازم ( متناسب با کف قالب )


روش تهیه:

آرد برنج و نشاسته ذرت را در شیر سرد حل میکنیم.

شکر، گلاب و وانیل را اضافه کرده؛ روی حرارت ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا به جوش آید و غلیظ شود.

از روی حرارت برداشته، در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری کره یا خامه اضافه کنید و هم بزنید تا رویه نبندد.

اکنون لایه کاراملی را آماده میکنیم.

ابتدا کره را کف قالب مورد نظر می مالیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. اضافه کره را از ظرف خارج میکنیم. ( من از قالب ناودانی استفاده کردم ولی میتوان از قالب گرد ساده و یا قالب های کوچک تک نفره هم استفاده کرد )

شکر را کف قالب پاشیده، روی حرارت میگذاریم تا ذوب شده و کاراملی شود.

قالب را از روی حرارت برداشته، چند قاشق از کرم را اضافه کره، با کارامل مخلوط میکنیم و دوباره روی حرارت میگذاریم به مدت 2 دقیقه تا کمی بجوشد.

سپس همه کرم را روی کارامل میریزیم و قالب را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار میدهیم.

این دسر خیلی راحت از قالب جدا می شود.

 کازان دیبی ( ترکیه ) - تصویر 2

 کازان دیبی ( ترکیه ) - تصویر 3

اگر در قالب گرد و یا چهارگوش درست کردید و دسرنازکی داشتید، میتوانید آنرا به صورت رولت سرو کنید.

من گلاب کمتری استفاده کردم و بیشتر از وانیل ریختم. ترکیب وانیل و خامه و کارامل خوشمزه تر بود.

دستور اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: راحله نبوی

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه