کیکهای میوه ای که با میوه کامل تهیه میشوند، بافت سنگین و مرطوبی نسبت به بقیه کیکها دارند. اما برخلاف دیگر کیک های میوه ای، این کیک خرمالو که به شما معرفی میکنم، سنگینی و رطوبت زیادی ندارد و بافت آن مانند سایر کیکهای معمولی است. امیدوارم تجربه لذت بخشی با تهیه و نوش جان کردن آن داشته باشید. مواد لازم:. آرد / 2 پیمانه ( 250 گرم ). بیکنیگ پودر / 1 قاشق مرباخوری ( 10 گرم ). شکر / 1 پیمانه ( 225 گرم ). روغن مایع / نصف پیمانه ( 115 میلی لیتر ). تخم مرغ / 3 عدد. پوره خرمالو / یک پیمانه. رنده پوست ...

Persimmon cake2کيکهاي ميوه اي که با ميوه کامل تهيه ميشوند، بافت سنگين و مرطوبي نسبت به بقيه کيکها دارند. اما برخلاف ديگر کيک هاي ميوه اي، اين کيک خرمالو که به شما معرفي ميکنم، سنگيني و رطوبت زيادي ندارد و بافت آن مانند ساير کيکهاي معمولي است. اميدوارم تجربه لذت بخشي با تهيه و نوش جان کردن آن داشته باشيد.


مواد لازم:

  • آرد / 2 پيمانه ( 250 گرم )
  • بيکنيگ پودر / 1 قاشق مرباخوري ( 10 گرم )
  • شکر / 1 پيمانه ( 225 گرم )
  • روغن مايع / نصف پيمانه ( 115 ميلي ليتر )
  • تخم مرغ / 3 عدد
  • پوره خرمالو / يک پيمانه
  • رنده پوست ليمو ترش / نصف قاشق چايخوري
  • گردوي خرد شده / 1 پيمانه

Persimmon cake

 


روش تهيه:

ابتدا تخم مرغ، شکر و رنده پوست ليموترش را خوب هم بزنيد تا پف کرده و کرم رنگ شود. ( شکر کامل درون تخم مرغ حل شود )

سپس روغن و پوره خرمالو را اضافه کنيد و باز کمي هم بزنيد تا مخلوط يکدست شود.

در انتها آرد و بيکينگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنيد و بعد به مايه تخم مرغي اضافه کرده و به آرامي هم بزنيد تا آرد به طور کامل به خورد آن برود و يکدست شود.

مايه کيک نسبت به ديگر کيک ها کمي سفت است.

فر را با دماي 190 درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود.

داخل قالب مافين يا کاپ کيک، کپسول کاغذي بگذاريد و دو سوم از قالبها را با مايه کيک پر کنيد.

Persimmon cake1

سپس گردوهاي خرد شده را به صورت پراکنده روي مايه کيک بريزيد.

Persimmon cake5

به مدت 45 دقيقه يا تا زماني که روي کيکها طلايي شود داخل فر بپزيد.

Persimmon cake6

Persimmon cake4

  • بهتر است در اين کيک، هيچ اسانس ديگري به جز پوست ليمو استفاده نشود. چون خرمالو عطر خاصي ندارد و ميوه اي بودن کيک با اضافه کردن پوست ليمو ترش مطبوع تر است و بيشتر حس کيک ميوه اي خواهد داشت.
  • رنگ کيک همانطور که در تصوير مي بينيد به دليل وجود پوره ميوه، کمي نسکافه اي رنگِ متمايل به نارنجي است.

 

Persimmon cake3

گردوهاي روي کيک نيز با حرارت فر برشته شده و طعم خوبي به کيک ميدهد، آن را نيز حذف نکنيد!

نوش جان


دستور اختصاصي مامي سايت

تهيه و ارائه: خانم مريم محمدي

Persimmon cake7

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه