مافین های لطیف و بسیار خوش خوراکی رو با این دستور تهیه کرده و با این میزان مواد 14 عدد #مافین مرطوب و #شکلاتی خواهید داشت. مواد لازم:. شکر / یک پیمانه سر خالی. نمک / یک پینچ. آرد / یک و نیم پیمانه. روغن مایع / نصف پیمانه. آب داغ / نصف پیمانه. پودر کاکائو / نصف پیمانه. تخم مرغ / 2 عدد. ماست / نصف پیمانه. بیکینگ پودر / نصف قاشق مرباخوری. جوش شیرین / نصف قاشق مرباخوری. روش تهیه:. داخل قالبهای مافین کپسول کاغذی بگذارید تا آماده باشد. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. تخم مرغ ...

IMG 9384مافین های لطیف و بسیار خوش خوراکی رو با این دستور تهیه کرده و با این میزان مواد 14 عدد #مافین مرطوب و #شکلاتی خواهید داشت.

 

مواد لازم:

  • شکر / یک پیمانه سر خالی
  • نمک / یک پینچ
  • آرد / یک و نیم پیمانه
  • روغن مایع / نصف پیمانه
  • آب داغ / نصف پیمانه
  • پودر کاکائو / نصف پیمانه
  • تخم مرغ / 2 عدد
  • ماست / نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر / نصف قاشق مرباخوری
  • جوش شیرین / نصف قاشق مرباخوری

 


روش تهیه:

داخل قالبهای مافین کپسول کاغذی بگذارید تا آماده باشد.

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

تخم مرغ ها را همراه شکر و کمی نمک به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید.

آب داغ و پودر کاکائو را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کمی از گرما بیافتد.

روغن را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و بسیار کم هم بزنید ( در حد مخلوط شدن )

ماست و مایه کاکائویی را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و با مفتول کمی هم بزنید.

آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کرده و دو بار الک کنید و در دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با مفتول دستی خیلی کم هم بزنید.

مایه کیک را به سرعت داخل کپسولهای کاغذی مافین بریزید ( فقط دو سوم قالب از مایه پر شود )

مافین ها را به مدت نیم ساعت داخل فر بپزید. ( مدت زمان را بیشتر نکنید، چون باعث خشک شدن کیک خواهد شد )

شیرینی این کیک ها متعادل است، ولی اگر ذائقه شیرین دارید، میتوانید با گاناژ یا خامه فرم گرفته سرو کنید.

 

دستور از:  خانم افشینه

تهیه و ارائه: خانم ملیکا قهرمان زاده ( اختصاصی مامی سایت )

نام: IMG_93891.jpg نمایش: 127 اندازه: 102.6 کیلو بایت

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه