کلوچه کدو حلوایی

کلوچه کدو حلوایی

 کلوچه کدو حلوایی - تصویر 1کم کم به فصل زیبای #پاییز نزدیک میشویم و طبیعتاً آشپزخانه ما هم بی تاثیر از میوه ها و محصولات پاییزی نخواهد بود. کدو تنبل یا #کدو حلوایی هم از نعمات خوش عطر و پرکاربرد فصل پاییز است که به مرور رسپی های مختلف غذایی، کیک، شیرینی، دسر و مربا و... از آن را، در مامی سایت برای مخاطبان و کاربران عزیزمان قرار خواهیم داد.

کلوچه کدو حلوایی یک کلوچه با طعم بسیار ملایم و مناسب برای سرو در کنار چای یک عصر زیبای پاییزی است. ( شیرینی آن به ذائقه ما زیاد نبود و همان حس کلوچه را داشت )

کرم پنیری داخل کلوچه، تعادل مطبوعی در طعم و بافت آن ایجاد میکند و بهتر است از پنیر خامه ای کاملاً بدون نمک یا پنیر لبنه مرغوب استفاده کنیم.

با این مقدار مواد، 14 عدد کلوچه خواهید داشت. ( با چانه های خمیر 62 گرمی )

مواد لازم کرم داخل کلوچه:

  • پنیر خامه ای نرم شده / 115 گرم
  • پودر شکر / 35 گرم

مواد لازم خمیر کلوچه:

  • آرد / 375 گرم ( ½ 2 پیمانه )
  • بکینگ پودر / ½ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین / ¼ قاشق چایخوری
  • نمک / ¼ قاشق چایخوری
  • دارچین / 1 قاشق چایخوری
  • جوز هندی / 1/8 قاشق چایخوری
  • میخک 1/8 قاشق چایخوری
  • کره / 115 گرم( در دمای آشپزخانه نرم شود )
  • شکر قهوه ای / 135 گرم ( ¾ پیمانه )
  • تخم مرغ بزرگ / 1 عدد ( به دمای آشپزخانه برسد)
  • وانیل / 1 قاشق چایخوری
  • پوره کدو تنبل / 190 گرم ( ¾ فنجان )


روش تهیه:

پنیر خامه ای ( کاملاً بی نمک ) و پودر شکر را در یک ظرف مخلوط کنید و با همزن حدود 2 دقیقه بزنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

یک تکه از کدو را خرد کرده و پوست بگیرید و داخل ظرفی با نصف استکان آب به مدت 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. بعد از نرم شدن، آن را پوره کنید و کنار بگذارید.

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز و میخک را مخلوط کرده و دو بار الک کنید.

در یک کاسه بزرگ، کره و شکر قهوه ای را مخلوط کرده و سپس با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. ( حدود 3 دقیقه )

تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و در آخر پوره کدو را اضافه کنید.

اکنون مخلوط آرد را در 3 مرحله به مایه اضافه کنید تا به ��وبی به خورد خمیر برود. ( ورز دادن و مخلوط کردن خمیر را با لیسک یا قاشق انجام دهید، نیازی به ورز دادن با دست نیست! )

وقتی آرد به خورد خمیر رفت، خمیر را در وسط کاسه جمع کرده، یک حوله نمدار روی آن بیاندازید و 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

 کلوچه کدو حلوایی - تصویر 2

بعد از استراحت خمیر، از یخچال بیرون آورده و چانه هایی به اندازه یک گردوی بزرگ ( من چانه های 62 گرمی برداشتم ) بردارید.

یک ظرف آرد کنار دست خود بگذارید، دستها را کمی آردی کنید و چانه را داخل دست خود کمی ورز داده ( خیلی کم ) و سپس در همان کف دست باز کنید. یک قاشق چایخوری از کرم پنیری وسط خمیر گذاشته و خمیر را از اطراف روی پنیر جمع کنید. ( کرم پنیری در وسط کلوچه قرار میگیرد ) سپس کمی داخل دست گرد کرده و داخل سینی فر ( کاغذ روغنی بیاندازید ) با فاصله قرار دهید. تمام خمیر را به همین روش، شکل دهید.

 کلوچه کدو حلوایی - تصویر 3

کلوچه ها را به مدت 23 تا 25 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید.

بعد از اینکه از فر بیرون آوردید، 10 دقیقه صبر کنید و سپس از کاغذ روغنی جدا کنید.

کلوچه ها را روی پایه سیمی بچینید تا کاملاً خنک شود و سپس درون ظرف دربسته نگهداری کنید.

 کلوچه کدو حلوایی - تصویر 4

اگر کلوچه در همان روز خورده نمیشود، با همان ظرف دربسته ( حتماً درب آن کیپ باشد ) در یخچال یا فریزر قرار دهید.

اگر در فریزر قرار میدهید به هر تعداد که لازم دارید از فریزر بیرون آورده و به مدت 1 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا کلوچه های تازه تری نوش جان کنید.

 کلوچه کدو حلوایی - تصویر 5

این کلوچه ها زیاد شیرین نیست و به همین علت برای کنار چای بسیار مناسب است.

 کلوچه کدو حلوایی - تصویر 6

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: مریم محمدی

.

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه