کلوچه گردویی

کلوچه گردویی

 کلوچه گردویی - تصویر 1کلوچه خوشمزه ای که پیشنهاد می کنم یک بار امتحان کنید، برای افطار میتونید تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ / 1 عدد
  • شکر / یک و نیم لیوان
  • روغن / 1 لیوان
  • آرد / حدود 4 لیوان ( تا حدی که خمیر به دست نچسبد )
  • بیکینگ پودر / دو و نیم قاشق مرباخوری
  • ماست / 1 لیوان
  • گردو، شکر، دارچین و در صورت تمایل زنجبیل برای وسط کلوچه
  • زرده تخم مرغ برای روی کلوچه / 1 عدد
  • کنجد / مقداری برای تزئین روی کلوچه



روش تهیه:

سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و با همزن میزنیم و بعد با هم مخلوط میکنیم و با شکر هم می زنیم. بعد به ترتیب ماست و روغن را اضافه می کنیم. بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم. وقتی نسبتا سفت شد با دست ورز می دهیم و آنقدر آرد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد. البته نباید در ریختن آرد زیاده روی کنیم چون در این صورت کلوچه سفت خواهد شد. روی خمیر را با یک نایلون می پوشانیم و در جای نسبتاً گرم نیم ساعت استراحت می دهیم تا خمیر ور بیاید.

برای وسط کلوچه مغز گردوی خرد شده را با کمی شکر و دارچین و اگر طعمش را می پسندید زنجبیل، مخلوط می کنیم. زنجبیل را بخاطر عطر تندش کمتر بریزید. بجای این مواد مربا یا مارمالاد هم می توانید داخل کلوچه بگذارید ولی اول آب مربا را بگیرید.
به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و به اندازه یک قاشق مربا خوری سرخالی از مواد میانی داخلش بگذارید و بپیچید و داخل سینی فر بگذارید. بعد روی کلوچه ها زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید.

دمای فر هم حدود 180 باشد. وقتی زیر کلوچه ها طلایی شد میتوانید گریل فر را بزنید تا روی آنها نیز طلایی شود.

وقتی از فر در آوردید کمی که خنک شد، لای یک پارچه داخل ظرف دردار بگذارید که خشک نشود. نیازی هم به یخچال ندارد.

دستور اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: شهرزاد دشتی زاده

 کلوچه گردویی - تصویر 2

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه