در فصل اسفناج یکی از گزینه های بسیار خوشرنگ و متفاوت میتواند کیک اسفناج باشد، کیک اسفناج را به شیوه های مختلف در مامی سایت داشته ایم، این بار کومپت کیک یا کیک کُستِبِک اسفناج را با هم تجربه میکنیم. مواد لازم برای کیک:. تخم مرغ / 4 عدد. آرد / 1لیوان سر پر. شکر / 1 لیوان. روغن مایع / 1 قاشق غذاخوری. پوره اسفناج / 3 قاشق غذاخوری سرپر ( 150 گرم ). وانیل / یک هشتم قاشق چایخوری. بیکینگ پودر / یک قاشق مرباخوری. مواد لازم برای کرم:. شیر / 1 لیتر. آرد / 1 لیوان. شکر / 1 لیوان. وانیل / یک هشتم قاشق چا ...

ıspanaklı kompet pasta1در فصل اسفناج یکی از گزینه های بسیار خوشرنگ و متفاوت میتواند کیک اسفناج باشد، کیک اسفناج را به شیوه های مختلف در مامی سایت داشته ایم، این بار کومپت کیک یا کیک کُستِبِک اسفناج را با هم تجربه میکنیم.

 

 

مواد لازم برای کیک:

  • تخم مرغ / 4 عدد
  • آرد / 1لیوان سر پر
  • شکر / 1 لیوان
  • روغن مایع / 1 قاشق غذاخوری
  • پوره اسفناج / 3 قاشق غذاخوری سرپر ( 150 گرم )
  • وانیل / یک هشتم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر / یک قاشق مرباخوری

مواد لازم برای کرم:

  • شیر / 1 لیتر
  • آرد / 1 لیوان
  • شکر / 1 لیوان
  • وانیل / یک هشتم قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل / 1 لیوان
  • کره یا مارگارین / 1 قاشق مرباخوری

روش تهیه کرم:

شکر، شیر و آرد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا به قوام پودینگ برسد. 

وقتی شروع به جوش زدن کرد، پودر نارگیل و کره را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید و در آخر وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

روش تهیه کیک:

برگ اسفناج را پاک کرده و بشویید ( فقط قسمت برگ ) و سپس داخل میکسر بریزید یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کنید. ( اگر به سختی پوره میشد، کمی آب جوش به آن اضافه کنید در حد یک تا دو قاشق )

تخم مرغ و وانیل را کمی بزنید تا باز شود، سپس شکر را اضافه کنید و تا وقتی که کرم رنگ شود خوب هم بزنید.

روغن و پوره اسفناج را اضافه کرده و هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کرده و به مایه تخم مرغی اضافه کنید.

کف یک قالب کمربندی 23 سانتی را کاغذ بیاندازید و ترجیحا فقط کف را چرب کنید. ( دیواره ها را چرب نکنید )

مایه کیک را درون قالب بریزید و در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید. حدود 40 دقیقه

kompet kek

بعد از اینکه کیک سرد شد. کیک را از قطر به دو قسمت تقسیم کنید. یک کاسه متناسب را بردارید و داخل آن را با نایلون یا سلفون بپوشانید و سپس یک لایه از کیک را آرام داخل کاسه قرار دهید و با فشار کم ( کف دست ) کیک را به سمت کف کاسه هل دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد.

ıspanaklı kompet pasta2

کرم آماده و خنک را داخل کیک بریزید. لایه دوم کیک را روی کرم بگذارید و آرام فشار دهید و روی آن یک بشقاب قرار دهید و یک شب داخل یخچال قرار دهید. ( حداقل ده ساعت )

روز بعد داخل ظرف سرو برگردانده، روی آن را تزیین کرده و سرو کنید.

میتوانید کرم این کیک را طبق ذائقه خود با شکلات چیپسی، موز خرد شده، مغز گردو و... سنگین کنید.

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

ترجمه و ارائه: خانم مریم محمدی

منبع عکس: نت

ıspanaklı kompet pasta3

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه