کوکی ژله ای

کوکی ژله ای

 کوکی ژله ای - تصویر 1من این کوکی رو با پودر ژله لیمو درست کردم، خیلی خوشرنگه و لیمویی رنگ! خوشمزه هست و عطر لیمو داره و خمیرش هم خوش قلقه. مزیتش اینه که مرحله اول رنگ مناسب به خمیر داده میشه و بعداً باعث ورز اضافی نمیشه؛ پودر های ژله اصلا به دندون نمیاد و خمیر حالت شنی نداره! ولی تو بافت شیرینی کریستال های ریز دیده میشه!

مواد لازم:

  • پودر ژله لیمو / 85 گرم
  • کره نرم / 10 قاشق غذاخوری
  • شکر / 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ / 2 عدد
  • وانیل / کمی
  • نمک / نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر / 1 قاشق چایخوری
  • آرد / دو و نیم پیمانه

طرز تهیه:

کره، پودر ژله و شکر را میزنیم تا کرم مانند شود.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم.

بیکینگ پودر، نمک و آرد را اضافه کرده و با بیسکوئیت زن کار میکنیم.

فر را با دمای 180 درجه گرم کررده و به مدت 8 تا 10 دقیقه میپزیم.

بیشتر از 10 دقیقه شیرینی ها را داخل فر قرار ندهید، چون سفت شده و قابل خوردن نخواهد بود.

 کوکی ژله ای - تصویر 2

اختصاصی مامی سایت

تهیه و ارائه: آیلا غفوری نیا


شیرینی ژله ای از خانم غریب

 کوکی ژله ای - تصویر 3

مواد لازم: ( پیمانه این دستور 250 میلی لیتری است )

  • کره یا مارگارین / سه چهارم پیمانه
  • شکر / نصف پیمانه
  • پودر ژله / یک بسته
  • تخم مرغ / 2 عدد
  • وانیل مایع / یک قاشق چایخوری ( یا مقداری پودر وانیل )
  • آرد / دو و نیم پیمانه
  • بیکینگ پودر / 1 قاشق چاخوری
  • نمک / نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

مارگارین را با شکر و تخم مرغ و پودر ژله خوب بزنید تا پف کرده و سبک شود. مابقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیر را 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال بیرون آورده و در دست توپ های کوچکی به قطر 2 سانتی متر درست کنید و داخل سینی که چرب کرده و آرد پاشی کرده اید، قرار دهید. بین توپ ها فاصله دهید.

یک چنگال را داخل آرد زده و خیلی آرام روی شیرینی ها فشار دهید تا طرح چنگال روی آنها بیفتد و کمی شیرینی ها پهن شود.

فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد یا 350 فارنهایت گرم کرده و 8 تا 10 دقیقه بپزید.

اختصاصی مامی سایت

تهیه و ارائه: مریم غریب

ایده پردازی کوکی یا شیرینی ژله ای: نجما طارمی

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه