کیکی مناسب پاییز و زمستان که با میوه های خشک و گلاسه تهیه میشود. این کیک مناسب کریسمس نیز هست. مواد لازم:. کره / 100 گرم. شکر / 100 گرم. رنده پوست لیمو / 1 عدد لیمو. پرتقال گلاسه شده و خرد شده / 40 گرم. کشمش / 40گرم. میوه های مخلوط گلاسه شده / 80 گرم (گیلاس ، لیمو سبز و زرد و پرتقال ). تخم مرغ / 3 عدد ( زرده و سفیده جدا شده). آرد / 180 گرم. بیکینگ پودر / 7 گرم. نمک / کمی. خامه / 3 قاشق غذا خوری. روش تهیه:. کره، شکر، رنده پوست لیمو را در کاسه ای ریخته و بزنید. حدود 10 دقیقه هم بزنید تا کامل ...

england cakeکیکی مناسب پاییز و زمستان که با میوه های خشک و گلاسه تهیه میشود. این کیک مناسب کریسمس نیز هست.

 


مواد لازم:

  • کره / 100 گرم
  • شکر / 100 گرم
  • رنده پوست لیمو / 1 عدد لیمو
  • پرتقال گلاسه شده و خرد شده / 40 گرم
  • کشمش / 40گرم
  • میوه های مخلوط گلاسه شده / 80 گرم (گیلاس ، لیمو سبز و زرد و پرتقال )
  • تخم مرغ / 3 عدد ( زرده و سفیده جدا شده)
  • آرد / 180 گرم
  • بیکینگ پودر / 7 گرم
  • نمک / کمی
  • خامه / 3 قاشق غذا خوری

 

روش تهیه:

کره، شکر، رنده پوست لیمو را در کاسه ای ریخته و بزنید. حدود 10 دقیقه هم بزنید تا کاملا سبک شود.

دانه دانه زرده ها را اضافه کنید و با هم بزنید.

نمک را هم اضافه کنید، بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید، میوه های گلاسه و کشمش را در آرد بریزید، سپس همراه خامه به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

سفیده ها را خوب بزنید تا فرم بگیرد، سپس در 3 مرحله به مخلوط کیک اضافه کنید و دورانی هم بزنید.

در قالب چرب شده و آرد پاشی شده مستطیلی ریخته و در فر 190 درجه به مدت 15 دقیقه و بعد درجه را روی 180 بگذارید و به مدت 30 تا 40 دقیقه دیگر بپزید.

بعد از سرد شدن میتوان با پودر قند تزئین کرد.

نکته ها:

  • روی این کیک ترک میخورد.
  • تا پایان زمان پخت در فر را باز نکنید.

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم منصوره خدایاری

 کیک انگلیسی - تصویر 2

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه