کیک رقص نقطه ها

کیک رقص نقطه ها

 کیک رقص نقطه ها - تصویر 1این کیک زیبا را میتوانید به صورت چند لایه نیز تهیه کرده و بین لایه ها را کرم دلخواه کشیده و تزئین کنید و از برشهای شاد و رنگارنگ نقطه ای آن، لذت ببرید.

این کیک به نام کیک رقص نقطه ها (Polka Dot cake) ترجمه شده است، ( پُلکا، نوعی رقص دو نفره لهستانی با آهنگی شاد است ) و به نظر میرسد، نقطه های رنگارنگ، در برشهای مقطعی کیک، دلیل نامگذاری آن باشد.

مواد لازم قسمت رنگی:

  • آردسفید / 2 پیمانه
  • شکر / 3/4 پیمانه
  • روغن / 3/4 پیمانه
  • تخم مرغ / 2 عدد
  • شیر / نصف پیمانه
  • رنگ های خوراکی / از هر رنگ به دلخواه
  • وانیل / نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر / دو قاشق چایخوری


روش تهیه:

مایه ی کیک را طبق معمول آماده می کنیم؛ تخم مرغ و شکر را بحدی می زنیم که کرم رنگ و کشدار شود.

وانیل را اضافه می کنیم.

روغن و شیر را اضافه کرده و در حدی که مخلوط شوند هم میزنیم.

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و دو تا سه بار الک کرده و در دو مرحله به مایه کیک اضافه نموده و مخلوط میکنیم.

مایه آماده شده کیک را در دو یا سه ظرف به نسبت مساوی تقسیم کرده و رنگهای خوراکی را به طور جداگانه به هر یک از آنها اضافه کرده و مخلوط میکنیم. ( در صورت تمایل می توانید از پودر کاکائو به جای رنگ خوراکی استفاده کنید )

مایه ی رنگی را داخل قالب ها جداگانه ریخته و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، به مدت 45 دقیقه می پزیم. ( یا تا زمانی که تستر تمیز از کیک بیرون آید )

زمانیکه کیک سرد شد، با کاتر استوانه ای قالب زده و کنار میگذاریم. ( درصورتیکه کاتر در دسترس نبود از قوطی پلاستیکی سایز کوچک استفاده کنید؛ کف آن را جدا کرده و بعنوان کاتر استفاده کنید )


مواد لازم برای کیک ساده:

  • آرد / 2/5 پیمانه
  • تخم مرغ / 4 عدد
  • شکر / 3/4 پیمانه
  • روغن / 3/4 پیمانه
  • شیر / نصف پیمانه
  • وانیل / نصف قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر / دو قاشق چایخوری


روش تهیه:

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کرده کنار بگذارید.

زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل را هم بزنید تا کرم رنگ شود.

شیر و روغن را افزوده کمی هم زده و سپس پره های همزن را شسته و خشک کنید.

سفیده های تخم مرغ را تا زمانی که فرم گرفته و از ظرف نریزد هم بزنید.

آرد و بقیه مواد را به زرده های زده شده اضافه کرده و در آخر سفیده های زده شده را افزوده و به آرامی فولد کنید ( از یک جهت مایه کیک را زیر و رو کنید تا سفیده فرم گرفته با تمام مایه کیک مخلوط شود )

قالب را با کره سرد چرب کرده و آرد پاشی کنید.

با یک لایه نازک از مایه کیک، ته قالب را بپوشانید.

استوانه های رنگی را به صورتی که در تصویر می بینید روی مایه کیک بچینید ( به صورت خوابیده ) سپس مجدداً روی استوانه های رنگی را با مایه کیک پر کنید. ( نیازی نیست روی قسمتهای رنگی به طور کامل با مایه کیک پوشانده شود. زیرا در هنگام پخت، مایه کیک روی استوانه ها را خواهد پوشاند)

 کیک رقص نقطه ها - تصویر 2

 کیک رقص نقطه ها - تصویر 3

ظرف حاوی مایه کیک را به مدت 45 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد.


نکته:

در دستور اصلی که از سایت خارجی ترجمه کرد�� از پودر آماده کیک سفید استفاده کرده بود تا قسمتهای رنگی بیشتر جلوه داشته باشد. اما من هیچوقت از پودر کیک حاضری استفاده نکردم و دقیقاً اطلاع ندام که آیا در ایران هم پودر کیک سفید هست یا نه!؟ در هر حال ترجیح دادم با همان دستور کیک خودمان این کیک را تهیه کنم و فقط از ایده ترتیب پخت و ریختن آن در قالب استفاده کردم.

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم ثریا قنبرپور

 کیک رقص نقطه ها - تصویر 4

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه