کیک پسته شربتی

کیک پسته شربتی

این #کیک آسان که تهیه آن حتی نیاز به همزن برقی هم ندارد، میتواند گزینه مناسبی برای پذیرایی در ماه مبارک رمضان و سفره #افطار باشد. اگر از پودر پسته آماده استفاده کنید، کیک سبز خوشرنگی خواهید داشت.

 کیک پسته شربتی - تصویر 1

مواد لازم:

  • خلال پسته / 100 گرم
  • شکر / 120 گرم
  • پودر هل / یک و نیم قاشق سوپخوری
  • کره یا مارگارین / 100 گرم
  • تخم مرغ / 2 عدد
  • ماست / یک سوم پیمانه
  • آرد / 120 گرم
  • بیکینگ پودر / یک و نیم قاشق چایخوری
  • نمک / یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت:

  • شکر / 80 گرم
  • مخلوط آب و گلاب / یک چهارم پیمانه کاملا سر پر
  • محلول زعفران / یک قاشق چایخوری ( در صورت تمایل )

روش تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. ( اگر فر شما برقی و فن دار است روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید )

قالب مناسبی را چرب کرده و در صورت تفلون نبودن، کف آن را کاغذ روغنی انداخته و دوباره چرب کنید. قالب آماده را کنار بگذارید.

خلال پسته را داخل دستگاه غذا ساز ریخته و کاملا پودر کنید.

سپس شکر و پودر هل را به محفظه غذاساز اضافه نموده و چند ثانیه دیگر مخلوط کنید.

کره خنک تکه تکه شده را افزوده و غذا ساز را روشن کنید تا مواد خمیری شود.

در مرحله بعد تخم مرغ ها و ماست را اضافه کرده و حدود 30 ثانیه مواد را در غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شود.

در صورت نیاز در غذا ساز را باز کرده و مواد را با لیسک به طرف تیغه هدایت کرده و دوباره دستگاه رو روشن کنید.

مواد یکدست شده را داخل کاسه مناسبی ریخته و آرد، بیکینگ پودر و نمک را که از قبل مخلوط کرده و چند بار الک کرده اید را روی مایه داخل غذاساز الک کنید و با کمک لیسک به خورد مواد بدهید.

مایه آماده شده را داخل قالب ریخته و بمدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

بعد از این مدت کیک را در قالب خنک کرده و در صورتی که کاغذ دارد، کیک را برگردانده و کاغذ آن را جدا کنید. و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

بعد از خنک شدن آن را در ظرف مناسبی قرار داده و با خلال دندان کیک را از چند جا سوراخ کنید.

برای تهیه شربت، شکر و محلول گلاب و آب و زعفران را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس آن را جوش آورده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.

شربت را از روی حرارت برداشته و یک دقیقه کنار بگذارید.

بعد از یک دقیقه شربت داغ را با قاشق روی تمام سطح کیک خنک شده، یدهید.

بهتر است روی کیک را با یک کیسه فریز بپوشانید و چند ساعت حداقل سه ساعت یا ترجیحا یک شب در یخچال بگذارید و بعد سرو کنید.

 کیک پسته شربتی - تصویر 2

خانم قهرمانزاده: " من چندین بار این کیک رو درست کردم. بسیار خوشمزه و آسون ه. حتی نیاز به همزن هم نداره. برای تهیه کیک از پسته خام استفاده کردم. اگر خلال پسته استفاده کنید، کیک سبز خوشرنگی خواهید داشت "

بازنشر: مامی سایت

دستور تهیه: خانم پرستو احمدی

ارائه و اجرا: خانم ملیکا قهرمانزاده

افطاریافطاری
دسردسر
سفره افطارسفره افطار
ماه رمضانماه رمضان
پستهپسته
کیککیک
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه