تا هنوز #گلابی در بازار هست، در این هوای سرد زمستانی این #کیک خوشمزه رو تهیه کنید و همراه با یک فنجان #قهوه یا #چای داغ لذت ببرید. مواد لازم:. تخم مرغ / سه عدد. شکر قهوه ای / 1و یک چهارم پیمانه. گلابی / 3 عدد. وانیل / یک قاشق چایخوری. ماست / یک پیمانه. روغن مایع / یک سوم پیمانه. آرد / 2 پیمانه. بیکینگ پودر / یک و نیم قاشق چایخوری. جوش شیرین / نصف قاشق چایخوری. دارچین / یک قاشق غذاخوری. روش تهیه:. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب لوف را چرب و آرد پاشی کنید. گلابی ها را پوست ب ...

IMG 7734تا هنوز #گلابی در بازار هست، در این هوای سرد زمستانی این #کیک خوشمزه رو تهیه کنید  و همراه با یک فنجان #قهوه یا #چای داغ لذت ببرید.


مواد لازم:

  • تخم مرغ / سه عدد
  • شکر قهوه ای /  1و یک چهارم پیمانه
  • گلابی / 3 عدد
  • وانیل / یک قاشق چایخوری
  • ماست / یک پیمانه
  • روغن مایع / یک سوم پیمانه
  • آرد / 2 پیمانه
  • بیکینگ پودر / یک و نیم قاشق چایخوری
  • جوش شیرین / نصف قاشق چایخوری
  • دارچین / یک قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

قالب لوف را چرب و آرد پاشی کنید.

گلابی ها را پوست بگیرید.

شکر و وانيل و تخم مرغ را با هم زن بزنید تا حجم بگیرند.

ماست را اضافه کرده، هم بزنید و بعد روغن را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

مواد خشک را تماما با هم مخلوط کنید و به مایه تخم مرغی اضافه کنید و آرام فولد کنید.

مواد را داخل قالب بریزید و گلابی ها را درون آن بصورت ایستاده بگذارید.

به مدت 35 دقیقه یا تا زمانیکه پخته شود در فر قرار دهید.

 

برای کارامل روی

مواد رویه کیک:

  • شکر / 100 گرم
  • کره / 50 گرم
  • خامه ساده / یک بسته 200 گرمی


شکر رو روی حرارت متوسط رو به بالا میذاریم تا آب شه و رنگ کاراملی بشه. بعد خامه و کره رو اضافه میکنیم.

ممکنه تو این مرحله کارامل گلوله شه، ولی روی حرارت ملایم کم کم خودش باز میشه و میذاریم یکم بجوشه تا مایه غلیظی درست شه

نام: IMG_7702.jpg نمایش: 54 اندازه: 85.2 کیلو بایت

نام: IMG_7734.jpg نمایش: 54 اندازه: 105.2 کیلو بایت

اختصاصی مامی سایت

دستور تهیه: صفحه خانم مریم از اینستاگرام

تهیه و ارائه: خانم ملیکا قهرمان زاده

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه