گراتین گوشت، کلم برگ و پنیر چدار


گراتین گوشت، کلم برگ و پنیر چدار


 


مواد لازم برای تهیه گراتین گوشت، کلم برگ و پنیر:


کره ذوب شده: کمی


کلم برگ خرد شده: نصف یک بوته


نمک: ۲ قاشق مرباخوری


روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری


پیاز قرمز برش زده: نصف عدد


گوشت قرمز یا سفید آب پز شده: ۲۰۰ گرم ریز تکه شده


پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه


خامه: یک پیمانه

 

طرز تهیه گراتین گوشت، کلم برگ و پنیر:


فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.


ظرف پیرکس را با کمی کره چرب کنید.


کلم رنده شده را با نمک در صافی با دست مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. سپس با آب سرد بشویید و کاملا آب آن را بگیرید.


روغن را در ماهیتابه کمی گرم کنید و پیازها را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. کلم، پیاز و سپس گوشت را در ظرف بریزید، روی آن پنیر و سپس خامه بریزید و به مدت ۲۰دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه